Αστρολογία: Οι πιο κοινοί μύθοι για τα ζώδια - Πώς είναι πραγματικά

Αστρολογία: Οι πιο κοινοί μύθοι για τα ζώδια - Πώς είναι πραγματικά

Οι κοινοί μύθοι για τα ζώδια καταρρίπτονται από τα στοιχεία τους (φωτιά, γη, αέρας και νερό).

Όλοι οι γνωρίζουμε ότι οι Παρθένοι είναι τελειομανείς, οι Κριοί είναι πεισματάρηδες, οι Λέοντες γουστάρουν πολύ τον εαυτό τους και οι Καρκίνοι είναι επίμονοι — σωστά;

Μάλλον λάθος! Οι κοινοί μύθοι για τα ζώδια καταρρίπτονται από τα στοιχεία τους (φωτιά, γη, αέρας και νερό). Ξεκινάμε με τα ζώδια της φωτιάς, μετά της γης, μετά του αέρα και τέλος, του νερού.

Μύθος του Κριού: Εγωιστές και πάντα πρώτοι σε όλα

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, που κυβερνάται από τον Άρη. Όταν οι Κριοί προσηλώνονται σε μια ιδέα, είναι πρωτοπόροι. Δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να αποσπάται από λεπτομέρειες. Εάν ζεις με έναν Κριό, ακολουθήσε το παράδειγμά του. Μάθε πού θέλουν να σας πάνε και γιατί! Μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Μύθος του Λέωντα: Ναρκισσιστές και εγωπαθής

Στους Λέοντες αρέσει η προσοχή. Κυβερνούνται από τον Ήλιο, το κέντρο του σύμπαντος. Αλλά μάντεψε: Η ενέργειά τους ακτινοβολεί προς τα έξω. Εάν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή, θα έχεις τον πιο ένθερμο και περιποιητικό σύμβουλο. Αν ζεις με έναν Λέοντα ξέρεις ήδη ότι μπορεί να σε βγάζει από τις κακοτοπιές και τα προβλήματα χωρίς γρατσουνιά.

Μύθος του Τοξότη: Πάντα ταξιδεύουν και δεν μπορούν να μείνουν σταθεροί

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία. Σίγουρα, είναι συχνά στον δρόμο. Έτσι, αν ζεις με έναν Τοξότη δημιουργήστε μαζί ένα project στο οποίο μπορείτε να δουλέψετε παρέα. Μπορεί τελικά να ενδιαφέρονται περισσότερο για μια ανακαίνιση κουζίνας παρά για την επόμενη σφραγίδα του διαβατηρίου τους!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35