Τα πόδια και ο χαρακτήρας σας… ο καθρέφτης της ψυχής μας

Τα πόδια και ο χαρακτήρας σας… ο καθρέφτης της ψυχής μας

Η «ανάγνωση» των ποδιών είναι μια πρακτική που αναπτύχθηκε στην Κίνα και την Ινδία πριν από περίπου 5.000 χρόνια και πηγάζει από την πεποίθηση ότι τα πόδια είναι ο καθρέπτης του σώματος και της ψυχής. Οποιαδήποτε εξογκώματα, κάλοι ή πόνοι στα πόδια είναι ενδεικτικά άλλων προβλημάτων υγείας. Το σώμα όμως είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το νου, οπότε και τα πόδια μας αντανακλούν την προσωπικότητά μας:

Μεγάλο δάχτυλο

Αν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σου είναι πολύ μεγαλύτερο από τα άλλα δάχτυλα του ποδιού είσαι έξυπνη και δημιουργική. Πάντα βρίσκεις έξυπνες λύσεις σε διάφορα προβλήματα και διακρίνεσαι για την δημιουργικότητα και την εφευρετικότητά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις άναυδη ή σιωπηλή όταν κάποιος προσπαθήσει να σε «στήσει στον τοίχο» κάνοντας σου μια αδιάκριτη ή δύσκολη ερώτηση. Θα καταφέρεις να πάρεις την ρεβανς και με απάντηση που θα σπάει κόκαλα. Τέλος, βλέπεις τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, κάτι που μπορεί να σε δυσκολεύει να εστιάσεις στην καρδιά ενός προβλήματος.

Αν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού σου είναι σχετικά μικρό, αυτό σημαίνει ότι είσαι πολυπράγμων ενώ οι διαπραγματεύσεις είναι το φόρτε σου! Έχεις μια απίστευτη ικανότητα να χρησιμοποιείς τη γοητεία σου για να πείσεις τους ανθρώπους

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35