Εύκολη συνταγή για αφράτο cake πορτοκαλιού για να το απολαύσουμε μαζί με τον καφέ μας.
Υλικά:
1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ
3 αυγά
1φλ. ηλιέλαιο
2φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1φλ. ζάχαρη
1φλ. χυμό πορτοκαλιού
1 βανίλια
Ξύσμα από πορτοκάλι
Διαδικασία:
1.Ανακατέψτε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά σας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2.Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια στρογγυλή φόρμα για κέικ και αδειάζετε το μείγμα. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο. Αν θέλετε πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.
Πηγή: https://www.vita.gr/