Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ιδού τα… εταιρικά αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ιδού τα… εταιρικά αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών

Το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών, ιδίως η διαδικασία των play-off, όπου τρεις ομάδες, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική την πρώτη θέση.

Για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν και για την ζωή τους εκτός των γηπέδων. Εκεί κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν και παραμένουν το αγαπημένο “παιχνίδι” κάθε ποδοσφαιριστή είτε στην Ελλάδα είτε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Να μην μας διαφεύγει βέβαια ότι η σύνδεση μεταξύ αυτοκινητοβιομηχανιών και μεγάλων ομάδων του εξωτερικού είναι θέμα πρεστίζ. Θυμίζουμε την μεγάλη αίσθηση που δημιούργησε η “σφήνα” της ΒΜW για να μπει χορηγός της Μπάγερν Μονάχου, μία θέση που κράτησε τελικά η Audi προσφέροντας ένα μυθικό ποσό και παρέχοντας στην ομάδα δεκάδες αυτοκίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων ηλεκτρικά.

Ποδόσφαιρο και αυτοκίνητο λοιπόν πάνε μαζί. Και το ντέρμπι των αιωνίων δεν θα μπορούσε παρά να έχει συνέχεια και στα γκαράζ των παικτών των δύο ομάδων. Εκεί που υπάρχουν κάποια πολύ ακριβά και ιδιαίτερα αυτοκίνητα, μαζί με κάποια λιγότερο εντυπωσιακά τα οποία οι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35