Διάλεξε ένα από τα 9 ζευγάρια φτερών και δες πού έχεις την προστασία των αγγέλων!

Διάλεξε ένα από τα 9 ζευγάρια φτερών και δες πού έχεις την προστασία των αγγέλων!

Ο καθένας είναι ξεχωριστός. Τα φτερά των αγγέλων συμβολίζουν τις καλές προθέσεις που έχει ο καθένας μας και το τι κρύβει στην καρδιά του.

Διάλεξε τα φτερά που σου αρέσουν περισσότερο και ανακάλυψε τι μήνυμα κρύβει για σένα η επιλογή σου αυτή. Αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή αποκαλύπτουν την δύναμη στην οποία έλκεσαι περισσότερο και σε ποιον τομέα της ζωής σου έχεις την προστασία των αγγέλων.

1.Τα φτερά της δικαιοσύνης

Έχεις μια ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης. Όταν πρέπει να πάρεις μια απόφαση, πάντα κρατάς δίκαιη και ισορροπημένη στάση. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι η απόφαση αυτή θα σε φέρει αντιμέτωπο με έναν άνθρωπο πολύ δικό σου.

Η ευλογία σου είναι η αίσθηση του δικαίου. Του σωστού και του λάθος. Και πάντα θα κάνεις το σωστό ό,τι και να συμβεί.

2. Τα φτερά του έρωτα

Είσαι τολμηρός και αγαπησιάρης, όπως επίσης και αρκετά ρομαντικός. Αγαπάς άνευ όρων και δεν ζητάς τίποτα σε αντάλλαγμα. Η αγάπη είναι η πραγματική σου ευλογία και αυτή που σε κάνει να είσαι εξαιρετικά ξεχωριστός.

3. Τα φτερά της ψυχής

Τα μπλε φτερά δηλώνουν έναν άνθρωπο πράο, έξυπνο και με ήρεμη ψυχή. Αν τα επέλεξες, τότε σημαίνει ότι η ψυχή σου βρίσκεται σε ένα μεγάλο ταξίδι και έχει περάσει πολλά. Και άσχημα και καλά. Έχεις μια ευγενική, καλή καρδιά και αυτό είναι ευλογία.

4. Τα φτερά της αλήθειας

Παλεύεις για να ζήσεις μια αληθινή και τίμια ζωή. Θα κάνεις τα πάντα για να δώσεις το σωστό παράδειγμα και στους άλλους και θα πεις μια σκληρή αλήθεια, αντί να προτιμήσεις ένα «αθώο» ψέμα. Είσαι προορισμένος για να βοηθάς τους ανθρώπους να βρουν πραγματικούς φίλους στην ζωή τους και όχι ψεύτικους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35