Έρευνα: Η ανατομία της Ελληνίδας άπιστης

Έρευνα: Η ανατομία της Ελληνίδας άπιστης

Το αποτέλεσμα ξενίζει, μόνον όσους συνηθίζουν συστηματικά να πέφτουν από τα σύννεφα.

Έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών η οποία έγινε σε 2.000 ζευγάρια αποκάλυψε ότι οι 8 στις 10 ελληνίδες απατούν το σύντροφό τους.

Στη νέα έρευνα, η οποία διήρκεσε δύο χρόνια και έγινε σε συνεργασία με το γυναικολόγο Στ. Χανδακά, τους  χειρουργούς ουρολόγους Π. Δρέττα και Χ. Φλιάτουρα και την καθηγήτρια Κοινωνιολογίας Χρ. Αντωνοπούλου, οι ειδικοί, προσπάθησαν να εμβαθύνουν στα αίτια της γυναικείας απιστίας αποτυπώνοντας τη σεξουαλική ισότητα των δύο φύλων.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η μέχρι σήμερα πεποίθηση ήταν ότι οι άντρες είναι αυτοί που όχι μόνο ξενοκοιτάνε αλλά και συνάπτουν παράνομες σχέσεις σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι οι γυναίκες. Η έρευνα όμως αυτή καταρρίπτει τους αστήρικτους μύθους αποκαλύπτοντας ότι και το ποσοστό των γυναικών που απατούν τους συζύγους είναι πολύ μεγάλο, καθώς αγγίζει το 78%, δηλαδή 8 στις 10.

Ήταν βέβαιο ότι το ποσοστό των ανδρών δεν ήταν χαμηλότερο, αφού όπως έδειξε η έρευνα το 84% των ανδρών απιστεί. Ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι οι γυναίκες θα απιστούσαν σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35