Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Αυτά είναι τα 117 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, τα 106 σε επαρχία και νησιά

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Αυτά είναι τα 117 κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, τα 106 σε επαρχία και νησιά

Ο Λευτέρης Λαζάρου και το Varoulko Seaside θριάμβευσαν για ακόμα μία χρονιά. Στο σύνολο 117 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα τιμήθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, σε μια ιδιαίτερη βραδιά, που ανέδειξε τους άριστους.

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023 από το Αθηνόραμα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την εθνική μας γαστρονομία έγινε την Τρίτη 13 Ιουνίου, στο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, που φέτος γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια. Στην τελετή αναδείχθηκαν οι καλύτεροι της εθνικής μας κουζίνας είτε στην παραδοσιακή είτε στη σύγχρονη και δημιουργική της έκφανση.

Κορυφαίο το Varoulko του Λευτέρη Λαζάρου

Το φετινό γαστρονομικό σαφάρι της γευσιγνωστικής επιτροπής του Αθηνοράματος, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, ανέδειξε τα 117 βραβεία, ανάμεσά τους και τα 34 new entries, αριθμός-ρεκόρ για τον θεσμό.

Καλύτερο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας για το 2023 αναδείχθηκε για άλλη μία φορά το «Varoulko Seaside», χάρη στη βιρτουοζιτέ του Λευτέρη Λαζάρου και της ομάδας του, που έχει οδηγήσει το εστιατόριο του Μικρολίμανου σε μια πολύχρονη πορεία με πολλές διακρίσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35