Παρουσίαση έκδοσης "Ήταν κάποτε μαζί μας" από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά

Παρουσίαση έκδοσης "Ήταν κάποτε μαζί μας" από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά

13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Μιχαλακοπούλου 25

Στη φωτογραφία (καρέ) του 2005 διακρίνονται οι Σούλα Πιερράκου, Διονυσία Παπαιωάννου, Βαγγέλης Κατσάνης, Κώστας Τσόκαλης, Λάκης Μιχαηλίδης, Θάνος Λειβαδίτης, Θεόδωρος Καλοπίσης, Γιώργος Κοτανίδης, Ανδρέας Θωμόπουλος, Χάρης Ρώμας και Αλέξανδρος Κακαβάς (ίσως και Γιάννης Μαρούδας)

Το βιβλίο αυτό αφορά στη ζωή και το έργο των εκλιπόντων σεναριογράφων που επί σειρά ετών προσέφεραν στους θεατές και τηλεθεατές το ανεκτίμητο αγαθό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Στην τιμητική αυτή εκδήλωση θα παραστούν δυο εξαίρετα μέλη της Λέσχης, η Μελίνα Δασκαλάκη, πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που θα παρουσιάσει, ευσύνοπτα, ενταξιακά προγράμματα, τέχνης και πολιτισμού, για πρόσφυγες και μετανάστες και η Εύη Βουκελάτου, ψυχοθεραπεύτρια/διαμεσολαβήτρια που θα προβεί σε παρουσίαση του επικείμενου προγράμματος συνεργασίας με την Ε.Σ.Ε. "Το σενάριο ως μέσον αυτοψυχοθεραπείας".

Σύντομο χαιρετισμό και ευσύνοπτη ενημέρωση για τα σχέδια της Λέσχης θα απευθύνουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών Κατερίνα Καράμπελα και Ευαγγελία Λιάπη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, πατώντας ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35