Παρουσίαση έκδοσης Ε.Σ.Ε. "Ήταν κάποτε μαζί μας" από τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κακαβά (Ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, 13/09/2023)

Παρουσίαση έκδοσης Ε.Σ.Ε. "Ήταν κάποτε μαζί μας" από τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Κακαβά (Ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, 13/09/2023)

Το βιβλίο αυτό αφορά στη ζωή και το έργο των εκλιπόντων σεναριογράφων που επί σειρά ετών προσέφεραν στους θεατές και τηλεθεατές το ανεκτίμητο αγαθό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Την έκδοση θα προλογίσουν οι κριτικοί κινηματογράφου Δημήτρης Κολιοδήμος, μέλος της Ε.Σ.Ε., και Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ (Μιχαλακοπούλου 25) θα παραστούν τρία εξαίρετα μέλη της Λέσχης, η Μελίνα Δασκαλάκη, πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που θα παρουσιάσει, ευσύνοπτα, ενταξιακά προγράμματα, τέχνης και πολιτισμού, για πρόσφυγες και μετανάστες, η Εύη Βουκελάτου, ψυχοθεραπεύτρια/διαμεσολαβήτρια που θα προβεί σε παρουσίαση του επικείμενου προγράμματος συνεργασίας με την Ε.Σ.Ε. "Το σενάριο ως μέσον αυτοψυχοθεραπείας" και ο Φώτης Αποστολάρας, μουσικοσυνθέτης, που θα αναφερθεί στην ανεκτίμητη αξία μουσικής και γλώσσας.

Σύντομο χαιρετισμό και ευσύνοπτη ενημέρωση για τα σχέδια της Λέσχης θα απευθύνουν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αθηνών δημοσιογράφος  Κατερίνα Καράμπελα και η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Λιάπη.

Θα ακολουθήσει coffee party



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35