17η τελετή της απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες 2023-2024» της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

17η τελετή της απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες 2023-2024» της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

Την Δευτέρα 26 Φεβρουάριου 2024 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η 17η τελετή της απονομής των Βραβείων «Προσωπικότητες 2023-2024».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης θα τιμήσει σημαντικές προσωπικότητες που ξεχώρισαν με το έργο τους σε διάφορους τομείς.

Στον επιχειρηματικό τομέα, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό, στον τομέα της Επιστήμης αλλά και άνθρωποι που ξεχώρισαν για το κοινωνικό τους έργο. Η τελετή της 17ης απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Τελετάρχης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός κ. Χρήστος Φωτίδης, ενώ την βραδιά θα παρουσίαση η επικοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος κ. Βίκυ Μπαφατάκη, Υπεύθυνη βραβείων η ηθοποιός κ. Λυδία Μούτσιου.

Υπεύθυνος για τα Διπλώματα ο ηθοποιός κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, και υπεύθυνος μουσικής ο Συνθέτης- Ενορχηστρωτής κ. Νίκος Κούρος.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης κ. Δημήτρης Μουζακίτης και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά αυτή ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα πλαισιώσει την εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Μέσα από αυτή την τελετή, όπως και από κάθε άλλη άλλωστε, που τόσο επιτυχημένα διοργανώνεται κάθε χρόνο προβάλλεται το έργο σημαντικών ανθρώπων και δίνεται έτσι ευκαιρία σε όλους μας να γνωρίσουμε όλα όσα προσφέρουν στον τόπο μας.

Θα τιμηθούν:

Γεώργιος Σκλαβούνος Συγγραφέας – Ιστορικός με το Διεθνές Βραβείο «Ι. Καποδίστριας». Το βραβείο θα απονείμει ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής

Νίκος Παπανδρέου - Συγγραφέας – Ευρωβουλευτής

Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης - Καθηγητής ΕΚΠΑ

Βασίλης Πολύμερος - Ολυμπιονίκης

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου - Βουλευτής Ηλείας Ν.Δ.

Κούλλης Νικολάου Παραγωγός - Ηθοποιός

Παναγιώτης Κάσσης - Δικηγόρος

Γιώργος Μαργαρίτης - Τραγουδιστής

Αλεξάνδρα Τουμαζάτου - Δημοτική Σύμβουλος, με το Βραβείο «Κέρκυρα»



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35