Στο Χρηματιστήριο πλέον τα ραπανάκια και τα μπρόκολα!!!

Στο Χρηματιστήριο πλέον τα ραπανάκια και τα μπρόκολα!!!

Κι όμως φιλαράκια… φτάσανε τα ραπανάκια και τα μπρόκολα να είναι πιο ακριβά από τη μετοχή μιας τράπεζας!

Απλησίαστες είναι πια οι λαϊκές αγορές, το ίδιο και η μαναβική στα σούπερ μάρκετ…

Ούτε να το σκέφτεστε πια για αγορά ραπανακίου για την όρεξη, καθώς, αν δείτε την τιμή του, θα σας κοπεί το λιγότερο για ένα εξάμηνο η όρεξη. Το ίδιο βέβαια και το μπρόκολο, για να μην περάσουμε στην ενότητα ντομάτες, που εκεί χάνεις το φως σου. Και τι θα τρώμε; Ζοχιά,  βλίτα και καυκαλήθρες…

Όπως το ακούτε. Ούτε σκέψη για κάτι άλλο, αφού το καρότσι της λαϊκής, δύσκολο γεμίζει μ’ ένα πενηντάρικο. Αγγουράκια τα ξεχνάμε, το ίδιο και περίεργα ζαρζαβατικά.

Η σωστή κίνηση είναι πατάτες και φρούτα εποχής: πορτοκάλια και μανταρίνια. Για ότι άλλα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Και αν υπάρχει περίπτωση να πιάσει το κόλπο με τα «γλυκά ματάκια» στη λαϊκή, στο ΣΜ… ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.

Και να ήταν μόνο αυτό. Βλέπεις, δεν μας φτάνει που θα βγάλουμε το χειμώνα μ’ αδειανό στομάχι, θα τουρτουρίσουμε και από το κρύο, με το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο να έχουν αποκτήσει τιμή χρυσού!!!

Όλα στο Θεό αδέρφια κι όποιος αντέξει… θα είναι ήρωας, με ή χωρίς παντόφλες. Κουράγιο λοιπόν κι ο Θεούλης να μας λυπηθεί, γιατί μην κοροϊδευόμαστε, στα δύσκολα τον θυμόμαστε… Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε και που πατάμε.

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35