Του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι για όλους… Τι λένε τα ζώδια για το κακό που σας βρήκε!!!

Του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι για όλους… Τι λένε τα ζώδια για το κακό που σας βρήκε!!!

Πάρτε χαμπάρι, σήμερα δεν σας θέλει… και για να την βγάλετε καθαρή, μην προκαλείτε την τύχη σας!!!

Κριός: Ξεκινάς με κλάμα τη μέρα σου, μιας και η κρυφή σου ζωή, παύει να υπάρχει. Παραδέξου ότι έχεις παράλληλη σχέση και δέξου αβίαστα την τιμωρία.

Ταύρος: Έντονη κινητικότητα θα υπάρχει στη ζωή του άλλου σου μισού, αφού λόγω καραντίνας… είχε «πάρει» όλη την πολυκατοικία.

Δίδυμοι: Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι αφιερωμένη στον έρωτα, αλλά για σένα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Περίμενε να γιορτάσεις την ημέρα του κερατά…

Καρκίνος: Η δυσπιστία σου απέναντι στο άλλο σου μισό, καλά κρατεί και δεν σου κρύβω πως καλά κάνεις. Είναι σ’ όλους γνωστό, πως έχει μια καρδιά αγκινάρα. Και να ήταν μόνο αυτό!!!

Λέων: Μιας και φημίζεσαι για τη γενναιοδωρία σου, κάνε τα στραβά μάτια και άσε την αγάπη σου να ζήσει το μεγάλο της έρωτα, δίχως κατινιές.

Παρθένος: Η μοναξιά συνεχίζει να σου τρώει τα σωθικά. Δεν πειράζει όμως. Μια αυτοϊκανοποίηση καλό θα σου κάνει και δεν θα σου στοιχήσει και τίποτα!!!

Ζυγός: Το γνωρίζεις πλέον καλά πως υπάρχει τρίτο άτομο στη σχέση σας. Δοκίμασε αν μπορείς να συμμετέχεις στα ερωτικά τους παιχνίδια και άσε κατά μέρος τους εγωισμούς!!!

Σκορπιός: Τώρα το πήρες γραμμή πως πρέπει να δώσεις αγάπη; Δυστυχώς την πάτησες… Εδώ και καιρό, τινάζει άλλος το τσιγάρο του στο τασάκι της.

Τοξότης: Η μέρα απαιτεί ποτό και καταχρήσεις για να πνίξεις τον πόνο σου. Κουράγιο… δεν είσαι ο μόνος!

Αιγόκερος: Η μέρα των ερωτευμένων ποτέ δεν σου ταίριαζε, μιας και κατέβηκες από τα βουνά. Έτσι δεν σου έλεγε πάντα; Παράτα την και ασχολήσου με τον εαυτό σου.

Υδροχόος: Κουράστηκες ν’ ακούς πως το επόμενο διάστημα ένα καινούριο πρόσωπο θα μπει δυναμικά στη ζωή σου. Πάρτο απόφαση… σε κοροϊδεύουν!!!

Ιχθύς: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και δεν σου κάνουν καλό. Δες καμιά ταινία και σβερκώσου νωρίς… Οι απολαύσεις δεν είναι για όλους.

…έτσι για να καταλάβεις, πως αν περιμένεις μια ημέρα για να γιορτάσεις τον έρωτα, θα είσαι μια ζωή χαμένος.

Αγάπα λοιπόν όσο πιο δυνατά μπορείς και ζήσε την κάθε ημέρα σα να είναι ξεχωριστή…

Η μεταλλαγμένη μαϊμού



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35