Οβελίας porsche: Δεν τον αγγίζετε, τον μυρίζετε…

Οβελίας porsche: Δεν τον αγγίζετε, τον μυρίζετε…

Μετά την αδιανόητη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, περί αρνιού porsche και μοιραία κατ’ αυτόν, τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε έχοντες και μη έχοντες, το φετινό Πάσχα… δεν θα είναι σαν τ’ άλλα!!!

Και δεν θα είναι, για πολλούς λόγους, με πρώτο και χειρότερο αυτόν του διαχωρισμού και της απαξίωσης των απλών πολιτών τούτης της χώρας, που μια ζωή βάζουν πλάτη, πληρώνοντας τα λάθη εκείνων που πειραματίζονται, δίχως το παραμικρό κόστος.

Το φετινό Πάσχα… δεν θα είναι σαν τ’ άλλα, γιατί κάποιοι «αγωνιστές» που εμείς οι ίδιοι τους δώσαμε την εξουσία, φρόντισαν πολύ νωρίς να μας αφήσουν ταπί και ρέστους, αδύναμους να διαχειριστούμε τη νέα τάξη πραγμάτων, όπως οι αγορές ορίζουν.

Το φετινό Πάσχα… δεν θα είναι σαν τ’ άλλα, γιατί κάποιοι άλλοι «προοδευτικοί» με βιογραφικά από το εξωτερικό, βάλθηκαν να μας τρελάνουν με τις σύγχρονες ιδέες τους, σε βαθμό που κοντεύουμε να ξεχάσουμε και εκείνα που ξέρουμε!!!

Η ανάπτυξη ήρθε αν δεν το καταλάβατε, αλλά όπως λένε τα «παπαγαλάκια» της κατευθυνόμενης «πληροφόρησης», μας προσπέρασε… μιας και κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου κατά τους βαθυστόχαστους αναλυτές της οικονομίας και των ξένων αγορών.

Έτσι, χωρίς να το καταλάβουμε και δίχως να το θέλουμε, γίναμε πολίτες πολλαπλών ταχυτήτων… βολικοί στο να μας πιάνει στο στόμα του ο κάθε λαοπλάνος πολιτικάντης, αποκαλώντας μας όπως τον «εξυπηρετεί»…

Εξού και τα περί αρνιού porsche, όπου αρκετοί από εμάς δεν θα μπορέσουμε να το γευτούμε! Μόνο εξ’ αποστάσεως θα το μνημονεύουμε και θα ανατρέχουμε στο παρελθόν, για να θυμηθούμε τα ένδοξα τραπεζώματα κάτω από τις περγουλιές, με τις σούβλες στη σειρά, τα κοκορέτσια και τα κοντοσούβλια ή τις μαγειρίτσες και τα παιδάκια και άλλα πολλά.

Γι’ αυτό λέμε ότι φέτος, δεν τον αγγίζετε, μόνο τον μυρίζετε… Όσο για την «Ανάσταση», φέτος να ξέρετε θα έρθει εκεί στις 21 Μάη και θα είναι «προσωπική».

Καλή Λαμπρή να έχουμε…

Παύλος Ανδριάς   Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35