Ταξιδεύοντας στη Δανία… με τη Jeanne (α' μέρος)

Ταξιδεύοντας στη Δανία… με τη Jeanne (α' μέρος)

Λατρεύω τα ταξίδια, τις εκδρομές, ακόμα και τις βόλτες!!!!

Λατρεύω, να ανακαλύπτω καινούργια μέρη, να γνωρίζω ανθρώπους, να βλέπω, να εξερευνώ, να παρατηρώ, να μαθαίνω αλλά και να προσπαθώ, να καταλάβω διαφορετικές κουλτούρες και αντιλήψεις μέσα από τα ταξίδια μου.

Ίσως είναι το ζώδιο. (Αερικό γαρ!) Ίσως πάλι, ‘’φταίνε’’ οι γονείς μου, που με την πρώτη ευκαιρία... βαλίτσες έτοιμες, και επιβίβαση στο αυτοκίνητο για νέους τόπους, αγκαλιά με τους χάρτες και όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Ο πατέρας μου, πάντα έλεγε: ...να βλέπετε, να ακούτε, να ταξιδεύετε, να μαθαίνετε και ό,τι καλό προσπαθήστε να το αφομοιώσετε στον τρόπο ζωή σας. Άνθρωπος που δεν ταξιδεύει (έστω και μέσα από το διάβασμα) είναι μισός άνθρωπος.

Έτσι και γω, μεγαλώνοντας άρχισα να ταξιδεύω. Στην αρχή μέσα από τους ταξιδιωτικούς οδηγούς,

μετά μέσω της δουλειάς μου(είχα αυτή την τύχη) και στη συνέχεια, όποτε είχα τη δυνατότητα, άλλοτε με παρέα και άλλοτε μόνη μου...

Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο σήμερα....με πρώτο σταθμό μας μία από τις πιο ευτυχισμένες χώρες της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του πλανήτη μας. Μία χώρα που οι πολίτες της παρόλο που καταβάλλουν σε φόρους το μισό ετήσιο εισόδημά τους είναι απλά ευτυχισμένοι! Μια εκπληκτική χώρα που κατοικείται από ευτυχισμένους ανθρώπους, αφού οι λέξεις-κλειδιά τους είναι: η ισότητα, η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη (υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στο κράτος) αλλά και το "Hygge" (μεταφράζεται περίπου ως "άνεση", αλλά σημαίνει πολύ περισσότερα από αυτό, όπως για παράδειγμα τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας και την απόλαυση καλών πραγμάτων στη ζωή, τόσο στους εαυτούς τους αλλά και στους άλλους, είτε αυτοί είναι φίλοι, είτε γνωστοί είτε απλά επισκέπτες στη χώρα τους)

Καλώς ήρθαμε στη Δανία!!!!!

Διαβάστε τη συνέχεια και απολαύστε αυτό το μαγικό ταξίδι, μέσα από ένα πλήθος φωτογραφιών…

https://drive.google.com/file/d/11t1jJuq7axeFUBXXAEZPREXiw5Ff9Rrz/view?usp=sharing

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.aylogyrosnews.gr/perissotera/video/21031-aylogyrosnews-taksideyontas-sti-dania-video



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35