«Hotel Lefas»: Δωμάτια με θέα και ρομαντισμό

«Hotel Lefas»: Δωμάτια με θέα και ρομαντισμό

4lefaspng

 

Είναι το αγαπημένο «καταφύγιο» όσων έχουν επισκεφτεί τους Δελφούς και γνωρίζουν καλά τα όσα προσφέρει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στους πελάτες του: θέα, αρχοντιά, ζεστασιά, ρομαντισμό, ησυχία, εξυπηρέτηση, καθαριότητα και δικαίωμα στην απόλαυση.

Από το 1962 αποτελεί σημείο αναφοράς, συνάντησης και διαμονής, καθώς ο σεβασμός του προς τον πελάτη είναι τον κύριο σκοπό του.

Η μοναδική του θέση στο δελφικό βράχο, του επιτρέπει να έχει μια μοναδική θέα και να αποτελεί ένα μπαλκόνι γεμάτο εικόνες, από την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος, μέχρι το απόγευμα που δύει… χαρίζοντάς συναισθήματα ψυχικής γαλήνης.

 

2LEFAS.2

 

Τα κλιματιζόμενα δωμάτιά του είναι άνετα, λειτουργικά, καθαρά, προσφέρουν στον επισκέπτη όλα εκείνα που θα του διευκολύνουν τη διαμονή και θα τον κάνουν να αισθανθεί οικεία και φιλικά.

Στο χώρο της άνετης και αρχοντικής σάλας μπορείτε να απολαύσετε από το πρωινό, μέχρι το δείπνο σας… να προγραμματίσετε και να κάνετε μια κοινωνική συνάντηση, μια εκδήλωση.

 

1LEFAS.1

 

Η υπεύθυνη του ξενοδοχείου, η κα. Κατερίνα Λέφα είναι εκεί για να εξυπηρετήσει, να δώσει λύση στις ανάγκες σας, μα και να διευκολύνει με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή σας.

Θα το βρείτε στον κεντρικό δρόμο των Δελφών: Βασιλέων Παύλου & Φρειδερίκης 17

Είναι ανοιχτά κάθε ημέρα, όλο το χρόνο.

 

3lefas.1

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας και για κρατήσεις: 22650 82324

Αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε ηλεκτρονικά:

http://www.lefashotel.gr/

https://www.letsbookhotel.com/el/greece/delfoi/hotel/hotel-lefas.aspx

 

Μια πρόταση από τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35