«Οίστρος»: Εκεί που η παράδοση, συναντά τη γεύση της σπιτικής κουζίνας

«Οίστρος»: Εκεί που η παράδοση, συναντά τη γεύση της σπιτικής κουζίνας

23ΟΙΣΤΡΟΣpng

 

Από το 2002 μέχρι σήμερα, το bar-restaurant «Οίστρος by Aktida» στην Αράχωβα, έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας φροντίζει να εξυπηρετεί τον κάθε επισκέπτη, προσφέροντάς του μοναδικά πιάτα, που φέρουν την υπογραφή  της Ακτίδα και της Δημίνας.

Μαμά και κόρη ενώνοντας τις δυνάμεις τους, το κέφι, τη γαστρονομική τους φαντασία, πετυχαίνουν το απόλυτο: μοναδικά και αξέχαστα γευστικά «πιάτα», τιμώντας την παραδοσιακή κουζίνα.

 

814ΟΙΣΤΡΟΣpng

 

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το χώρο, οι επιλογές που έχεις να κάνεις για να επιλέξεις τα πιάτα της αρεσκείας σου είναι πολλά και διαφορετικά… με το εσωτερικό του «μαγαζιού» να εντυπωσιάζει με τα δύο επίπεδα που διαθέτει, αλλά και με τη διακόσμηση, που σε «μεταφέρει» σε άλλες εποχές.

Ξεκινώντας για παράδειγμα το πρωί, παίρνοντας το πρωινό σου στην «αυλή» του «Οίστρος» και πίνοντας τον αρωματικό καφέ σου, οι σπιτικές μαρμελάδες, οι χειροποίητες τυρόπιτες ταψιού και το «παραδοσιακό πρωινό» δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο.

 

713ΟΙΣΤΡΟΣpng

 

Στη διάρκεια της ημέρας τα «πιάτα» όπως είναι φυσικό σε μια πόλη που διατηρεί την παράδοση πληθαίνουν, με αποτέλεσμα κάθε ώρα να συνοδεύεται και με κάτι διαφορετικό.

Άλλα πιάτα για το ουζάκι ή το τσιπουράκι της συντροφιάς, άλλα για μια παρέα που θέλει να χαλαρώσει και να δοκιμάσει κάτι ελαφρύ, πριν το μεσημεριανό.

Να θυμάστε πως το κρασί και το τσίπουρο του «Οίστρος», είναι δική τους παραγωγή.

 

610ΟΙΣΤΡΟΣpng

 

Μάνα και κόρη (Ακτίδα και Δημίνας), έχοντας ως αρχή τους: άριστη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές, παραδοσιακά και ξεχωριστά πιάτα, καταφέρνουν να κερδίζουν όποιον επιλέγει τον «Οίστρο» για να γευματίσει ή να δειπνίσει.

Κι αν πούμε να προτείνουμε κάποια πιάτα, αυτά θα ήταν μεταξύ άλλων: σαγανάκι με λουκάνικο Μπόστος, πουτανιά: τριμμένη πατάτα με αυγά τηγανιτά, αγριογούρουνο γάστρας, κόκορας με χυλοπίτες… και αν νομίζεται πως τα ψάρια δεν πάνε στα βουνά, κάνετε μεγάλο λάθος, μιας και στον «Οίστρο» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά: φρέσκα μύδια, καραβίδες και όχι μόνο…

Φυσικά, μετά από κάθε γεύμα, υπάρχει και το «φίλεμα», το κέρασμα που λέμε, το οποίο είναι χειροποίητο και προσφέρεται ανάλογα με την κάθε εποχή.

 

59ΟΙΣΤΡΟΣpng

 

Και αν τώρα έρθετε στο κέφι, η Δημίνα είναι εκεί για να σας διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές της. «Μουσική – Χορός – Διασκέδαση» είναι το μότο της και όποιος το έχει ζήσει, φροντίζει να το ξαναεπαναλάβει, μιας και τα αυτοσχέδια πάρτυ μπορούν να προκύψουν και τις 365 μέρες του χρόνου.

Τον «Οίστρο» θα τον βρείτε στην κεντρική παραδοσιακή πλατεία Παπαϊωάννου  στην Αράχωβα, για να σας προσφέρει αξέχαστες νοστιμιές, πάντα με το χαμόγελο στα χείλι και μια καλή κουβέντα.

Είναι ανοιχτά κάθε ημέρα από τις 10:00 το πρωί, μέχρι όσο «πάει»…

 

34ΟΙΣΤΡΟΣpng

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας, όπως και για κρατήσεις: 2267.032886 - 6971878998

Αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε ηλεκτρονικά:

https://m.facebook.com/pages/category/Restaurant/Oistros-official-785862691507548/?locale2=el_GR&__nodl&ref=external%3Awww.google.com&_rdr

https://onparnassos.gr/el/business/oistros-aktida

Μια πρόταση από τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35