«agora»: Σημείο συνάντησης & συζήτησης, όπως παλιά…

«agora»: Σημείο συνάντησης & συζήτησης, όπως παλιά…

2.1agora

Όπως παλιά, έτσι και τώρα η «αγορά» είναι πάντα σημείο αναφοράς. Eίναι εκεί που οι άνθρωποι κάνουν τις συναντήσεις τους, τις αγορές τους, τα σχέδιά τους.

Ένας τέτοιος χώρος είναι και το «agora» στους Δελφούς…

Ένα ιδανικό café restaurant φτιαγμένο με κέφι και μεράκι, έτσι ώστε να υποδεχθεί τους «επισκέπτες» του και να τους προσφέρει κάτι όμορφο, συνδυάζοντας την θαλπωρή με τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση.

 

3.4agora

 

Δεκαεννέα χρόνια τώρα, από το 2002 μέχρι σήμερα, συνεχίζει να είναι στις πρώτες επιλογές όσων επισκέπτονται τους Δελφούς, διατηρώντας την άριστη ποιότητα στα πιάτα και τα ποτά του, αλλά και στοχεύοντας στο να ικανοποιήσει τον «επισκέπτη» στο έπακρον.

Η μοναδική θέα του «agora» ειδικά από την βεράντα του προς την Ιτέα σε αντιστοιχία με τα παιχνίδια των χρωμάτων του ουρανού με τον ήλιο ή το βράδι με το φεγγάρι, δημιουργούν μια πλουραλιστική ατμόσφαιρα… που θες και ξανά θες να την γευτείς και να ταξιδέψεις μέσα σ’ αυτήν.

 

5.17agora

 

Είναι ο ιδανικός χώρος για να συναντήσεις και να συζητήσεις, όπως παλιά, απολαμβάνοντας όσα σου προσφέρει, όπως για παράδειγμα, τον ελληνικό καφέ με γεύση περγαμόντο ή μαστίχα, τον ελληνικό καφέ με τριαντάφυλλο, τη σοκολάτα με ρούμι ή βότκα και τόσα άλλα μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο προϊόντων.

Δροσερά και θρεπτικά σμούθις (μπανάνα ή φράουλα, μάνγκο ή πάσιον κ.α.), νόστιμες και λαχταριστές κρέπες (γλυκές ή αλμυρές), αλλά και χειροποίητες πεντανόστιμες πίτσες με αρκετές επιλογές.

 

4.15agora

Όσο για τα ποτά του «agora», να σας πληροφορήσουμε πως υπάρχει μια ενημερωμένη κάβα με αρκετές επιλογές σε ποτήρι, με μας να δοκιμάζουμε το κοκτέιλ «Πάθος».   

Θα το βρείτε στον κεντρικό δρόμο των Δελφών: Βασιλέων Παύλου & Φρειδερίκης 43

Είναι ανοιχτά κάθε ημέρα από τις 10:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2265 083116  

 

6.6agora

 

Αν θέλετε μπορείτε να το επισκεφτείτε ηλεκτρονικά:

https://www.facebook.com/Agora.Cafe.Delphi

https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189408-d1103011-Reviews-Agora_Cafe-Delphi_Phocis_Region_Central_Greece.html

…με τον Κώστα, τον Θανάση και το προσωπικό του «agora», να είναι εκεί, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσουν.

 

Μια πρόταση από τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35