Ο aylogyrosnews στο ΝΕΩΡΙΟ Beach Bar-Restaurant, στον Πόρο

Ο aylogyrosnews στο ΝΕΩΡΙΟ Beach Bar-Restaurant, στον Πόρο

Όταν η ομορφιά του τοπίου συναντά τη δημιουργική φαντασία των ανθρώπων, όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιτρέπουν οι συνθήκες…

 

νεωριο

 

Και στην περίπτωση του ΝΕΩΡΙΟ Beach Bar-Restaurant, όλα ήρθαν και έδεσαν αρμονικά, με κύριο αποδέκτη του «ωραίου», τον επισκέπτη εκείνον που θέλει να συνδυάσει τις διακοπές του με την απόλαυση και την ξεκούραση.

Έτσι, μπροστά από το «Pavlou Hotel» στον Πόρο, υπάρχει μια όμορφη αμμουδερή παραλία όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του και στη συνέχεια να απολαύσει το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό του φαγητό, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η οργάνωση που υπάρχει στο ΝΕΩΡΙΟ Beach Bar-Restaurant, του επιτρέπει επίσης να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του, με το προσωπικό του να φροντίζει την κάθε λεπτομέρεια, ώστε όλα να λειτουργήσουν υπέρ του.

Το ΝΕΩΡΙΟ Beach Bar-Restaurant, διαθέτει bar, ποιοτικό εστιατόριο με τραπεζάκια πάνω στο κύμα, για να απολαύσεις το πλούσιο και προσεγμένο μενού του, και οργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια… αποτελώντας έτσι την καλύτερη επιλογή για κάποιον που επιθυμεί να ταιριάξει τις διακοπές του με παιχνίδια στη θάλασσα και την καλοπέραση…

Επισκεφτείτε τη σελίδα του και λάβετε όσες περισσότερες πληροφορίες θέλετε:

https://visitporos.com/estiasi/neorio-restaurant-poros.html



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35