«Βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου» στο Βραχάτι Κορινθίας, μια «βεράντα» με θέα στον ωκεανό της γνώσης (photo)

«Βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου» στο Βραχάτι Κορινθίας, μια «βεράντα» με θέα στον ωκεανό της γνώσης (photo)

Στην όμορφη και μαγευτική παραλία του Βραχατίου, εκεί που η διασκέδαση συναντά την ομορφιά των χρωμάτων και των πολλαπλών δράσεων, υπάρχει μια ευρύχωρη «βεράντα» που φιλοξενεί τη γνώση, τον πολιτισμό και τη σοφία…

10βρα

 

Μια «βεράντα» με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, που δεν είναι κάτι άλλο, από τον χώρο ενός βιβλιοπωλείου, που μέσα του υπάρχει άφθονο υλικό για να κρατήσει συντροφιά, σε όποιον περάσει το κατώφλι του.

Πλούσια θεματική ύλη, ξεχωριστές ενότητες με μοναδικά αναγνώσματα, συνεχή ενημέρωση σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων με πλούσια πληροφόρηση από το προσωπικό του βιβλιοπωλείου σε όποιον ζητήσει μια παραπάνω πληροφορία και πάνω απ’ όλα… άριστη εξυπηρέτηση.

 

11βρα

Εκεί ο «επισκέπτης» εκτός από βιβλία θα βρει γραφική ύλη, επώνυμα παιχνίδια, συλλογές από κάθε είδους ενότητες, έξυπνες λύσεις για να ασχοληθεί τον ελεύθερο χρόνο του, αλλά θα ενημερωθεί και για τις «πολιτιστικές» δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή.

Είναι όμορφο, είναι ρομαντικό… αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας να επισκέπτονται το «Βιβλιοπωλείο Μπιτσάκου» και βγαίνοντας να κρατούν τσάντες με βιβλία, συζητώντας με την παρέα τους, για τις επιλογές τους.

 

13βρα

 

Αξίζει να σας αναφέρουμε πως στο ίδιο χώρο, λειτουργεί έκθεση βιβλίου, αναγνωστήριο και e-shop σπάνιων - μεταχειρισμένων βιβλίων.

Είναι σημείο αναφοράς για όποιον κάνει τη βόλτα του, ειδικά τις βραδινές ώρες, στην παραλία του Βραχατίου, μιας και το  βιβλιοπωλείο λειτουργεί από το 1993.

 

18βρα

Όσο για τις ώρες λειτουργίας, θα εντυπωσιαστείτε… αρκεί να σας πούμε πως είναι ανοικτό κάθε μέρα από τις 6 μ.μ. μέχρι τις 1 το πρωί και για ραντεβού-παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 27410 51133.

Αν λοιπόν κάποια στιγμή ο δρόμος, σας βγάλει στο Βραχάτι, επισκεφτείτε αυτή τη «βεράντα γνώσης» και είμαστε σίγουροι πως και εσείς θα έχετε να πείτε κάτι παραπάνω…

 

19βρα

 

Στο site του επίσης, θα βρείτε πλούσιο υλικό για τις δράσεις του: https://www.bitsakou.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35