Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Χαλαζίας»: Ένας πολύτιμος λίθος γνώσης, ο δικός σας χώρος

Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Χαλαζίας»: Ένας πολύτιμος λίθος γνώσης, ο δικός σας χώρος

Το  Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Χαλαζίας», από το 2003 μέχρι σήμερα συνεχίζει να προσφέρει σε όλους εμάς άριστη εξυπηρέτηση με ποιότητα, επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές, με τον Χρήστο Ανδήρα και την ομάδα του να διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της γνώσης.

 

 

Ο μαθητής, ο σπουδαστής, ο αναγνώστης, ο κάθε επισκέπτης που θα μπει στον όμορφα διαμορφωμένο και φιλικό χώρο του βιβλιοχαρτοπωλείου, είναι σίγουρο πως θα βρει αυτό που αναζητά.

Ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα των: Bic, SKAG ΔΙΕΘΝΕΣ, Pilot, Faber-Castell, STABILO, Polo και άλλων εταιριών, διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες των πελατών του.

 

 

Διαθέτει χονδρική και λιανική πώληση, είναι ένα σύγχρονο φωτοτυπικό κέντρο, ενώ παράλληλα καλύπτει και την ανάγκη όσων αναζητούν σημείο εξυπηρέτησης για την εξόφληση λογαριασμών.

Εδώ οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την τσάντα της επιλογής τους με έκπτωση 10% και δυο (2) έτη εγγύηση, να δώσουν τις σχολικές τους λίστες και να τις παραλάβουν μέσα στην ημέρα, καθώς το  Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Χαλαζίας», αναλαμβάνει και το ντύσιμο των βιβλίων, αλλά και την παράδοση ξενόγλωσσων βιβλίων.

 

 

Η πλούσια γραφική ύλη, η συνεχής ενημέρωση των τίτλων σε λογοτεχνικά και μη βιβλία, τα αναλώσιμα προϊόντα των υπολογιστών, τα παιχνίδια και οι έξυπνες λύσεις για δώρα… κερδίζουν όλο και περισσότερο όσους επιλέγουν το «Χαλαζία» για την εξυπηρέτησή τους.  

Κάθε παραγγελία εκτελείτε στην ώρα της, κάθε «πελάτης» λαμβάνει το σεβασμό όλων και δεν είναι τυχαία η βαθμολόγηση και τα άριστα σχόλια που καθημερινά λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Οι ώρες λειτουργίας του είναι:

Καθημερινά 7:30 το πρωί, με 9:00 το βράδυ

Σάββατο      8:00 το πρωί, με 5:00 το απόγευμα

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 2811801 ή να στείλετε mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιβλιοχαρτοπωλείο «Ο Χαλαζίας»: Πευκών 140, Νέο Ηράκλειο

Παύλος Ανδριάς



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35