Κωνσταντίνα Δαούτη: «Να μην παίρνει τη ζωή και πολύ στα σοβαρά, καθώς όλα μπορούν να συμβούν…»

Κωνσταντίνα Δαούτη: «Να μην παίρνει τη ζωή και πολύ στα σοβαρά, καθώς όλα μπορούν να συμβούν…»

Κουβέντα στην «αυλή» μας, με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Δαούτη, με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση «Τελενοβέλα» του Σταμάτη Πακάκη στο Θέατρο Faust

 

 

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ν’ ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι με ώθησε. Ένιωθα απλώς ότι εκεί πρέπει να πάω, σαν μια ακατανίκητη έλξη. Όπως όταν ερωτεύεσαι και δεν μπορείς να ερμηνεύσεις το γιατί.

Τι σας έκανε να συμμετέχετε στην ξεκαρδιστική παράσταση «Τελενοβέλα» του Σταμάτη Πακάκη & ποιος είναι ο ρόλος σας σε αυτή;

Η αναγγελία της ακρόασης και μόνο με τράβηξε απ’ την αρχή. Όταν ο Σταμάτης μου ανακοίνωσε πως θα συνεργαστούμε και διάβασα το κείμενο, μου φάνηκε τόσο αστείο και μπορούσα εύκολα να δω τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Ήξερα τι μπορώ να φέρω στην παράσταση και χαίρομαι που μου δόθηκε ο χώρος να το κάνω. Είμαι η αφηγήτρια της ιστορίας, ο ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ ηρώων και κοινού. Αυτή που λέει την ιστορία, ντε!

Ποιο μήνυμα θα «στέλνατε» σ’ έναν υποψήφιο θεατή της παράστασης;

Αυτό που προσπαθώ καθημερινά να υπενθυμίζω και στον εαυτό μου: Να μην παίρνει τη ζωή και πολύ στα σοβαρά, καθώς όλα μπορούν να συμβούν σε μια τελενοβέλα!

Θα μπορούσε η «Τελενοβέλα» να είναι ένα όμορφο «διάλειμμα» στην καθημερινότητά μας;

Πολύ! Είναι μια τίμια παράσταση, μία μουσικοθεατρική κωμωδία βασισμένη στις μεξικάνικες Τελενοβέλες των 90s. Μια πετυχημένη συνταγή για να περάσεις καλά το βράδυ της Τετάρτης σου!

Τι σημαίνει η λέξη «σανίδι» για εσάς;

Ουμφ! Μέσα από καλές συνεργασίες, όταν είμαι στη σκηνή νιώθω ότι είναι ο χώρος που “ανήκω”. Εκεί νιώθω ελεύθερη να ζήσω δεκάδες ζωές που δεν είναι δικές μου, και να ονειρευτώ.

Θα σας δούμε και κάπου αλλού φέτος; Ποια είναι τα «άμεσα» σχέδιά σας;

Θα είμαι σε άλλη μια κωμωδία που θα ανέβει τον Φλεβάρη, αλλά δεν μπορώ να σας πω πολλά ακόμα! Τώρα είμαστε σε διαδικασία προβών. Αλλά υπόσχομαι να ανανεώσω το ραντεβού μας μέχρι τότε, και να τα αποκαλύψω όλα!

Ποια είναι η αγαπημένης σας ατάκα;

“Μα, σας το είπα και στην αρχή! Όλα μπορούν να συμβούν σε μια τελενοβέλα!”

 

TELENOVELA χωρίς logo NEW 1 2 16.12

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, πατήστε ΕΔΩ

 

Για τον aylogyros news και τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35