Χαρά Μακρυστάθη:  «Σε αυτή την δύσκολη εποχή μου ζούμε, οι τέχνες είναι για μένα η διέξοδος».

Χαρά Μακρυστάθη: «Σε αυτή την δύσκολη εποχή μου ζούμε, οι τέχνες είναι για μένα η διέξοδος».

ωωωωωωωωωω50.chara makristhathi 4

Έρχεται καθημερινά στην τηλεοπτική μας «ζωή» ως «Κατερίνα» μέσα από την τηλεοπτική σειρά του mega «Το αύριο μας ανήκει», αφήνοντας το δικό της στίγμα…  

Μια καθημερινή σειρά γεμάτη ανατροπές, ένοχα μυστικά και εντάσεις, έρχεται να «καθηλώσει» το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Η συνέχεια, πιστεύετε πως θα δικαιώσει αυτή τους την επιλογή τους;

Το μόνο σίγουρο. Όχι μόνο έχει καθηλώσει αλλά είναι τόσο συναρπαστικό το σενάριο με τόσες ανατροπές, που συνεχώς εκπλήσσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

Δυνατές ερμηνείες, φυσικοί διάλογοι και μια πλοκή που σου κόβει την ανάσα, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν ένα δυνατό πυρήνα δράσης. Πως το βιώνετε εσείς αυτό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην σειρά είναι εξαιρετικοί συνάδελφοι και είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζομαι μαζί τους. Το να δουλεύεις με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους κάνει τα γυρίσματα απολαυστικά.

 

Δώστε μας κάποια στοιχεία για το δικό σας ρόλο και πείτε μας, πως προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Η Κατερίνα είναι ένα βασανισμένο απ’ το μυαλό της πλάσμα… εγκλωβισμένη σε αυτό που της συμβαίνει. Σαν γυναίκα την συμπονώ αλλά δεν ταυτίζομαι μαζί της…  και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που απάντησα θετικά στην πρόταση της παραγωγής. Ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι που είναι τελείως κόντρα σε μένα.

 

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε ν’ ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Η ενασχόληση μου με την υποκριτική έγινε από την ανάγκη μου να εκφραστώ.

 

Τελικά, το «αύριο» ανήκει στις τέχνες;

Αγαπώ τις τέχνες. Εκτός από υποκριτική έχω σπουδάσει Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Σε αυτή την δύσκολη εποχή μου ζούμε, οι τέχνες είναι για μένα η διέξοδος.

 

ωωωωωωωω50.chara makristhathi 1 2

Η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση  το 2006 κάνοντας παρουσίαση και ρεπορτάζ στην εκπομπή  “Mega star” όπου και παρέμεινε για 5 χρόνια. Στην συνέχεια συμμετείχε σε πολλά επιτυχημένα  σήριαλ της τηλεόρασης όπως «H ζωή της άλλης» «Κλεμμένα όνειρα» κ.α. Είναι μητέρα δυο αγοριών 7 και 4 ετών. Μετά από μια μικρή διακοπή λόγω παιδιών, επέστρεψε στην τηλεόραση και φέτος την βλέπουμε στο καθημερινό σήριαλ του Mega « Το αύριο μας ανήκει» στο ρόλο της « Κατερίνας».

 

 (Παύλος Ανδριάς, για τον aylogyrosnews)



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35