Βαγγέλης Δουκουτσέλης: «Για κάποιους υπάρχεις μόνο όταν χρειάζονται να πάρουν κάτι από εσένα»

Βαγγέλης Δουκουτσέλης: «Για κάποιους υπάρχεις μόνο όταν χρειάζονται να πάρουν κάτι από εσένα»

doylkatselis

 

«Γράψτε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, στείλτε μια ευχή…»,  ήταν η επιθυμία μας και ο ηθοποιός Βαγγέλης Δουκουτσέλης, ανταποκρίθηκε σ’ αυτό μας το κάλεσμα…

 

Τι θα γράφατε σε μια «χριστουγεννιάτικη κάρτα» και σε ποιόν θα την στέλνατε;

Στη δεκαετία του ’80 στην οποία έζησα τα παιδικά μου χρόνια δεν υπήρχαν ειδικά κουτιά για να ρίξει ένα παιδί το γράμμα του για τον Άγιο Βασίλη. Μας πήγαιναν οι γονείς μας στον Κλαουδάτο (μεγάλωσα στο Βόλο όπου τότε ήταν το mall της εποχής και της περιοχής) και στον τελευταίο όροφο στο τμήμα των παιχνιδιών συναντούσαμε τον Άγιο Βασίλη. Κάτι μας έλεγε, ίσως κάτι του λέγαμε, έβγαινε η φωτογραφία και δρόμο για να πάρει σειρά άλλο παιδάκι. Το γράμμα που του έγραφα τότε πήγαινε στα χέρια της μαμάς και εκείνη φρόντιζε να το ‘’ταχυδρομήσει’’. Τα σημερινά παιδιά έχουν την δυνατότητα να στείλουν τα ίδια το προσωπικό τους γράμμα ρίχνοντάς το σε κάτι χριστουγεννιάτικα κουτιά που στήνονται από νωρίς στα ταχυδρομεία και σε κάποια καταστήματα κινητής τηλεφωνίας. Μετά από χρόνια, λοιπόν, θα έστελνα ένα γράμμα σε αυτόν τον Άγιο. Θα τον ευχαριστούσα που υπήρξε εκεί κάθε χρόνο να τροφοδοτεί την φαντασία μου.

 

Πως σκέφτεστε να περάσετε τις φετινές γιορτές;

Διαφορετικά από ότι τις προηγούμενες. Με καλή παρέα σε ωραία μέρη της Ελλάδας. Ήδη έχουμε οργανωθεί και ανυπομονώ για αυτές τις χειμερινές εξορμήσεις.

 

Τι σας δίδαξε αυτή η χρονιά που φεύγει και πως θα την χαρακτηρίζατε με μια λέξη;

Θα την χαρακτήριζα… γενναιόδωρη… Γιατί μου έφερε κάποιον που τον χρειαζόμουνα. Κατάλαβα, επιτέλους, ότι για κάποιους υπάρχεις μόνο όταν χρειάζονται να πάρουν κάτι από εσένα. Επιτέλους το κατάλαβα φέτος. Σε ευχαριστώ 2021!

 

Τι είναι αυτό που προσδοκάτε να σας φέρει το νέο έτος;

Οτιδήποτε εκτός από κούκλες βουντού στην πόρτα μου.

 

δουκουτσελης

Βαγγέλης Δουκουτσέλης

https://www.happytv.gr/vaggelis-doykoytselis-to-viografiko-kai-i-ilikia-toy/

https://www.facebook.com/vangelis.doukoutselis

Για τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35