Κερασία Σαμαρά: «Δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτε από τα αγαθά μας ως δεδομένο…»

Κερασία Σαμαρά: «Δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτε από τα αγαθά μας ως δεδομένο…»

σαμαρα

«Γράψτε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα, στείλτε μια ευχή…»,  ήταν η επιθυμία μας και η ηθοποιός & σκηνοθέτις Κερασία Σαμαρά, ανταποκρίθηκε σ’ αυτό μας το κάλεσμα…

 

Τι θα γράφατε σε μια «χριστουγεννιάτικη κάρτα» και σε ποιόν θα την στέλνατε;

Γράφω μια κάρτα, απευθυνόμενη προς όλα τα κορίτσια που αγκάλιασαν κάποτε με εμπιστοσύνη κάποιο αντρικό κορμί και εκτέθηκαν σε δημόσια διαπόμπευση.

Αγαπητές κυρίες, μητέρες, αδελφές,

Εύχομαι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να ξεπλύνει κάθε αίσθημα ντροπής σας και να το αποδώσει βαρύ εκεί που πραγματικά ανήκει. Γύρω μας υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι,  άξιοι λέγονται “άντρες”, “σύντροφοι”, “φίλοι”. Μη χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Αφεθείτε να αγαπήσετε. Χρόνια Πολλά.

 

Πως σκέφτεστε να περάσετε τις φετινές γιορτές;

Τα Χριστούγεννα τα αγαπώ πολύ. Μου αρέσει όλη αυτή η εορταστική ατμόσφαιρα, τα λαμπάκια, η πρόθεση αγάπης. Αγαπώ τη χριστουγεννιάτικη πόλη. Θέλω να μείνω στην Αθήνα, να πιώ καφέ σε όλα τα στολισμένα μαγαζιά, να δω όλες τις λαμπερές βιτρίνες της πόλης και να ξεχάσω για λίγο ό,τι την ασχημαίνει.

 

Τι σας δίδαξε αυτή η χρονιά που φεύγει και πως θα την χαρακτηρίζατε με μια λέξη;

Η χρονιά που φεύγει με συμφιλίωσε περισσότερο με τον εαυτό μου, σε όλα τα επίπεδα. Με δίδαξε να σκέφτομαι την ουσία κάθε πράξης μου και την αληθινή της αξία, σε σχέση με ό,τι αληθινά επιθυμώ να είμαι. Ήταν μια χρονιά “επιλεκτική”.

 

Τι είναι αυτό που προσδοκάτε να σας φέρει το νέο έτος;

Δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτε από τα αγαθά μας ως δεδομένο. Εύχομαι να έχουν όλοι γύρω μου, σωματική και ψυχική υγεία, Προσδοκώ και επιδιώκω την αρμονία στις σκέψεις και τις πράξεις μου.

 kerasia Samara

 

Κερασία Σαμαρά

https://www.facebook.com/Www.KerasiaSamara.gr

 

Για τον aylogyrosnews & τον Παύλο Ανδριά



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35