Your Face Sounds Familiar: Κλείδωσε η κριτική επιτροπή - Αυτά είναι τα ονόματα…

Your Face Sounds Familiar: Κλείδωσε η κριτική επιτροπή - Αυτά είναι τα ονόματα…

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και η παραγωγή βρίσκεται σε πυρετώδεις ρυθμούς για την προετοιμασία του.

Με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου και με ένα καστ πολλών… αστέρων, το δημοφιλές σόου μεταμφιέσεων επιστρέφει με μεταμορφώσεις που θα συζητηθούν!

Η κριτική επιτροπή φέτος θα είναι πολύ διαφορετική και θα δούμε καινούργια πρόσωπα, που σίγουρα θα δώσουν το δικό τους στίγμα στο μουσικοχορευτικό show.

Μέχρι στιγμής γνωστό είχε γίνει πως στην καρέκλα του κριτή θα κάτσει ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Μιχάλης Ρέππας αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" αποκάλυψαν και το τέταρτο πρόσωπο που έκλεισε για την κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια.

Υπενθυμίζεται πως φέτος, κάνουν comeback πρόσωπα που άφησαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο σόου τις προηγούμενες χρονιές.

Στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar-All Star ανεβαίνουν οι:

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

maxresdefault

Στο "Your Face Sounds Familiar-All Star" οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Πηγή: https://www.ourlife.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35