Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλης Χατζηγιάννης «Μια αγκαλιά τραγούδια» | Συναυλίες Καλοκαίρι 2021

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μιχάλης Χατζηγιάννης «Μια αγκαλιά τραγούδια» | Συναυλίες Καλοκαίρι 2021

Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Μιχάλης Χατζηγιάννης

“Μια αγκαλιά τραγούδια”

Περιοδεία - Πρόγραμμα Συναυλιών 2021

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο κορυφαίος Μιχάλης Χατζηγιάννης, αυτό το καλοκαίρι -που όλοι περιμένουμε με λαχτάρα - θα μοιραστούν την σκηνή χαρίζοντάς μας «Μια αγκαλιά τραγούδια»!

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει!

Μας υπόσχονται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτι», μία καλοκαιρινή «Γιορτή», μας προκαλούν σιγοψιθυρίσουμε μαζί τους την «Σωτηρία της ψυχής» να απογειωθούμε με τα «Χέρια ψηλά», να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας «Χορεύω»!

Το νέο τραγούδι «Νικητές Χαμένοι» που ερμηνεύει με τον ξεχωριστό της τρόπο η κορυφαία ερμηνεύτρια, σε μουσική του σπουδαίου συνθέτη και μουσικού αυτή την φορά Μιχάλη και στίχους του Σταύρου Σταύρου, ήταν η αφορμή για να γεννηθεί αυτή η υπέροχη συνεργασία που θα μας κάνει τις μουσικές βραδιές αξέχαστες.

Σας περιμένουμε με «Μια αγκαλιά τραγούδια»!!!!!!

Stay Tuned!

Πρόγραμμα

-Τετάρτη 30 Ιουνίου 1, 8.30μμ

  Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών

-Παρασκευή, 2 Ιουλίου 21, 21.00

 Κηποθέατρο Λεμεσού Μάριος Τόκας

Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com

Οι πληροφορίες που παρέχονται για τα συναυλιακά προγράμματα προέρχονται από έγκυρες πηγές και ενημερώνονται καθημερινά. Σας συμβουλεύουμε όμως να τις επιβεβαιώνετε κοντά στην ημέρα διεξαγωγής τους, γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο έκτακτων αλλαγών.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35