Μελοποίηση Στίχων 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Στίχου της Ε.Σ.Ε.

Μελοποίηση Στίχων 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Στίχου της Ε.Σ.Ε.

Είμασταν έτοιμοι! Και η Ένωση Σεναριογράφων και ο Γιώργος Αλτής και οι υπόλοιποι συνθέτες Πέννυ Μπινιάρη, Φώτης Αποστολάρας, Φλωρεντία Ρήγα, Σπύρος Πανταζής και Αδάμ Παναγόπουλος. 

Όμως η επιβολή περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση λόγω της πανδημίας μας υποχρέωσε να αναμείνουμε προσφορότερες συγκυρίες. Ο καιρός παρερχόταν, έληξε ο 2ος διαγωνισμός, έληξε τρίτος... χρόνιζε η κατάσταση. Είχαμε σκοπό να παρουσιάσουμε τους μελοποιημένους στίχους στην τελετή απονομής των βραβείων, νέοι περιορισμοί το ανέστειλαν.

Αποφασίσαμε λοιπόν και κινηματογραφήσαμε τους μελοποιημένους στίχους των 12 τραγουδιών. 8 της Μιράντας Χρυσομάλλη (1ο βραβείο), 3 της Μαίρης Κολώνια (2ο βραβείο) και 1 του Γιάννη Παπακωνσταντή (3ο βραβείο) όπως είχαμε δεσμευθεί.

Εκ μέρους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές που μετείχαν στο δύσκολο αυτό εγχείρημα εν μέσω οικονομικής κρίσεως και πανδημίας και ιδίως τους συνθέτες οι οποίοι δημιούργησαν, αφιλοκερδώς, τις μελωδίες που μπορείτε να ακούσετε στο site της Ε.Σ.Ε.

Ας τα απολαύσουμε…



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35