Ο Χρίστος Μοδέστου τραγουδά την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Έλα μαζί μου»

Ο Χρίστος Μοδέστου τραγουδά την ατμοσφαιρική μπαλάντα «Έλα μαζί μου»

 Εξώφυλλο

Ο νέος ερμηνευτής Χρίστος Μοδέστου μας προτρέπει να ακούσουμε το πρώτο του επίσημο τραγούδι με τίτλο «Έλα μαζί μου». Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική μπαλάντα σε μουσική του συνθέτη Αποστόλη Αρμάγου και σε στίχους εξομολογητικούς, που έγραψε ο Μάρκος Κρητικός. Το υπέροχο αυτό τραγούδι μας υπόσχεται πως ο Χρίστος Μοδέστου θα ομορφύνει τον κόσμο της ελληνικής μουσικής με την καλλιτεχνική του παρουσία.

Έπαιξαν οι μουσικοί Λεωνίδας Πετρόπουλος (κιθάρες, κρουστά, πλήκτρα, βιόλα) και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (μπαγλαμάς, μπουζούκι, τζουράς). Η ενορχήστρωση και η μίξη έγιναν από τον Λεωνίδα Πετρόπουλο (Studio Anaconda) ενώ η ηχογράφηση της φωνής έγινε στο studio του Μουσείου Βασίλη Τσιτσάνη από τον Στέλιο Καραγιώργο. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Θανάσης Σούντας και το artwork του εξωφύλλου έγινε από την Ελένη Άννινου

Δείτε το video του τραγουδιού εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=8n5RX01KqsY

Ακούστε το «Έλα μαζί μου» σε όποια πλατφόρμα επιθυμείτε: https://songwhip.com/christosmodestou/ela-mazi-mou

Μουσική: Αποστόλης Αρμάγος

Στίχοι: Μάρκος Κρητικός

 Χρίστος Μοδέστου 5

Λίγα λόγια για τον Χρίστο Μοδέστου:

Ο Χρίστος Μοδέστου γεννήθηκε το 1989 στην Λεμεσό της Κύπρου.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του AIA (Audio Institute of America), διπλωματούχος Μονωδίας και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής (τμήμα Αχιλλέα Χαλδαιάκη).

Παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού με τις Ελένη Κυπριανού, Κλειώ Μυτιληναίου, Λένια Ζαφειροπούλου και Αγάθη Λίτσα.

Υπήρξε μέλος της χορωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, της χορωδίας «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» στην Κύπρο, όπως επίσης και του χορού ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης».

Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2004.

Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει και συμμετέχει σε αφιερώματα σε διαφόρους Έλληνες συνθέτες και ποιητές. Γράφει μουσική για το θέατρο και ασχολείται με την μελοποίηση ποιημάτων. Εμφανίστηκε σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Παττίχειο Θέατρο, Θέατρο Ριάλτο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Vienna Musikverein κ.α.).

Το 2013 δημιούργησε το μουσικό ντουέτο "Ίμερος" με την πιανίστα Μαρία Τύμπα.

Την περίοδο 2012-2015 υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ε.Κ.Π.Α. για την καταλογογράφηση των χειρογράφων της συλλογής του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα. Την περίοδο 2015-2017, διευθύνει την ορχήστρα δωματίου Ποικίλης μουσικής και τη χορωδία του διδασκαλείου Ελληνικής γλώσσας του Ε.Κ.Π.Α..

Από το 2015 διδάσκει τραγούδι.

Αυτή την περίοδο παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Κατά τα μαθητικά του χρόνια τραγούδησε σε συναυλία των Νότη Μαυρουδή, Παναγιώτη Μάργαρη και Μόρφως Τσαϊρέλη.

Ως μέλος της χορωδίας «Εμμέλεια» τραγούδησε με τη Λία Βίσση και τον Κώστα Θωμαΐδη, υπό την Μπαγκέτα της Ελένης Κυπριανού και του Κωνσταντίνου Δημηνάκη.

Ως μέλος της χορωδίας ΤΜΣ τραγούδησε με τους Ηλία Λιούγκο, Λία Βίσση, Γιάννη Χριστόπουλο, υπό την μπαγκέτα των Νικόλαου Μαλλιάρα, Βύρωνα Φιδετζή, Μιχάλη Οικονόμου, Γιώργου Κουντούρη και Σαράντη Κασσάρα

Το 2015 δημιούργησε τη μουσική σκηνή GiocondArt στα Άνω Ιλίσια φιλοξενώντας σημαντικούς καλλιτέχνες για 2 χρόνια.

Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Χρίστου Μοδέστου: https://www.youtube.com/c/ChristosModestou

Σελίδα στο Facebook:

https://www.facebook.com/christos.m.modestou  

Instagram: https://www.instagram.com/modecristo



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35