Η Χαριτίνη Πανοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Η Χαριτίνη Πανοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα - Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

H νέα τραγουδοποιός, κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Χαριτίνη Πανοπούλου, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, παρουσιάζει τον νέο της δίσκο με τίτλο ''Mystic emotions''.

Μια συλλογή εννέα τραγουδιών από την ξένη pop και rock σκηνή, από συγκροτήματα που άφησαν εποχή όπως οι The Beatles, Aerosmith, Police, τα οποία αποδίδει η Χαριτίνη με τον ξεχωριστό της τρόπο, συνοδεύοντας ταυτόχρονα σολιστικά με την κλασική της κιθάρα.

Αναδεικνύοντας την πολυφωνικότητα του οργάνου, αλλά και την ευρεία γκάμα της ερμηνείας της, η Χαριτίνη μας καλεί σε μια περιπλάνηση στην μουσική, με μια πλούσια παλέτα ηχοχρωμάτων, φωνητικών και κιθαριστικών, γεμάτη από τα μυστικά συναισθήματα που εμπνέουν αυτά τα δυνατά τραγούδια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Οι διασκευές στην κλασική κιθάρα ανήκουν στον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη.

Η Χαριτίνη θα ερμηνεύσει ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου αλλά θα μοιραστεί μαζί μας και όλη την πορεία και αισθητική του album, τα εικαστικά και τα videoclip.

Ο δίσκος ''Mystic emotions'' κυκλοφορεί από την Heaven music, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, αλλά και σε φυσικό προϊόν σε όλα τα δισκοπωλεία της Ελλάδας και σε επιλεγμένα καταστήματα της Κύπρου και του εξωτερικού.

poster

 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Παναγιώτης Μάργαρης (Κιθαρίστας - Συνθέτης)

Σπύρος Σταμούλης (CEO Heaven Μusic)

Σία Κοσκινά (Μusical Teacher & Perfomer)

Γιάννης Παπουτσάκης (Δημοσιογράφος)

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149 - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35