Η ΣΕΜΕΛΗ στη Σφίγγα - Καλεσμένοι: Γιάννης Παπαβασιλείου (18/3), Ελένη Τσαλιγοπούλου & Λυδία Μαύρου (25/3), special guests tba (1/4)

Η ΣΕΜΕΛΗ στη Σφίγγα - Καλεσμένοι: Γιάννης Παπαβασιλείου (18/3), Ελένη Τσαλιγοπούλου & Λυδία Μαύρου (25/3), special guests tba (1/4)

H Σεμέλη και τα αγόρια της μπάντας της, απαλύνουν με μελωδίες ανάτασης και εκτόνωσης την καρδιά του κόσμου, για τρεις εμφανίσεις στη Σφίγγα, τα Σάββατα 18, 25 Μαρτίου και 1 Απριλίου. 

Μέσα από συνθέσεις της Σεμέλης, των αγοριών αλλά και άλλων συνθετών του αστικού τοπίου, του κάμπου, των βουνών και των νησιών, μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο ασφαλή, όπου μπορείτε άφοβα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να χορέψετε και να τραγουδήσετε μαζί όσο δυνατά θέλετε.

Παρέα στις μουσικές μας βραδιές, ξεφεύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα και πλανιόμαστε στο γαλαξία του τραγουδιού, ενώ ταυτόχρονα μαζεύουμε δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο το επόμενο πρωί με ενέργεια και πίστη.

Αγαπημένοι καλεσμένοι κάθε βραδιά, θα αυξήσουν τη μαγεία. Ο Γιάννης Παπαβασιλείου (18/3), η Eλένη Τσαλιγοπούλου και η Λυδία Μαύρου (25/3) και εκλεκτοί καλεσμένοι που θα ανακοινωθούν σύντομα για την 1 Απριλίου.

Η Σεμέλη γεννήθηκε στην Αθήνα. Συμμετείχε από μικρή σε εκδηλώσεις λαϊκής μουσικής μαζί με τον πατέρα της, τον Γιάννη Παπαβασιλείου, δεξιοτέχνη του τρίχορδου μπουζουκιού.

Είναι διπλωματούχος αριστούχος βιολοντσέλου, τάξη Μαρίνας Κισλιτσίνα.

Από μικρή καταπιάνεται με διάφορα μουσικά είδη όπως η Ραπ το Λαϊκό και τραγούδια σε ύφος ελαφρύ (τύπου ρετρό) και ασχολείται με την σύνθεση ποικιλόμορφων μουσικών έργων.

Ο αδελφός της γιαγιάς της είναι ο ποιητής Γιώργος Ριζόπουλος.

Σας περιμένουμε όλους στη Σφίγγα!

Παίζουν μαζί της:

Jason Παππούλης: όργανα, φωνή

Γλαύκος Σμαριανάκης: βιολί, φωνή

Ίων Κιζιρίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Σάκης Πολύζος: μπάσο

Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά 

Επιμέλεια παραγωγής: MUSAYETA

Ώρα έναρξης: 22.00

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr - sfiga.gr

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35