ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 24/9, 8.μ.μ. στο ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 24/9, 8.μ.μ. στο ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Το Myrtillo σας προσκαλεί την Κυριακή 24/9 ωρα 8 μ.μ. στο ΠΑΡΚΟ ΚΑΠΑΨ (Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι), σε μια ποιοτική εκδήλωση για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, αφιερωμένη στη Διεθνή ημέρα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που διοργανώνει το Μyrtillo και τίθεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

Θα τεθούν θέματα πάνω στη συλλογική μας αυτογνωσία (όπως, "πόσο Δημοκράτες είμαστε στις σχέσεις και την κοινωνία μας;", "τι σημαίνει Σασμός στις μέρες μας;", κλπ), που θα παρουσιάσουν ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της τηλεοπτικής σειράς 'ΣΑΣΜΟΣ' και ταυτόχρονα θα υπάρχει ΣΥΝΑΥΛΙΑ με πολλή Μουσική και ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ κυρίως από το έργο ΣΑΣΜΟΣ.

ΗΛΙΑΣ ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗΣ, Συνθέτης, Τραγουδιστής, Λυράρης / ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ, Ηθοποιός, Πρέσβειρα Πολιτισμού της Κρήτης, Διευθύντρια του NYC Greek Film Festival, πρώην Αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναιων, Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Margarites – Orfeus, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΕΡΑΚΗΣ, Ηθοποιός).

Με τις ευγενείς χορηγίες των Εταιρειών:

Νερά SAMARIA

ZEOS Brewery

KAΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Kαι την υποστήριξη του ALPHA TV.

Συνεισφορά: 10€, περιλαμβάνει μπύρα / κρασί/ αναψυκτικό.

Α.μεA. δωρεάν είσοδος.

Δωρεάν parking στο προαύλιο του Γηροκομείου.

Όλα τα έσοδα θα στηρίξουν τη μισθοδοσία των 17 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του αυτοσυντηρούμενου Myrtillo!

Κρατήσεις θέσεων: 6971759463, 2110123176 και αγορά προσκλήσεων από το Bar του Myrtillo Cafè πάρκο ΚΑΠΑΨ, Τριφυλίας και Λάμψα, Αμπελόκηποι ή με πληρωμή διατραπεζικά, στο GR 9101710420006042124913779 Bank of Piraeus και εκτύπωση της e- πρόσκλησης (να γράφεται πάνω ο αριθμός συναλλαγής και το όνομα).Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35