Οι ΜEREM στο Gazarte roof stage παρουσιάζουν το πρώτο τους album με original συνθέσεις με φόντο τη jazz και την παραδοσιακή μουσική

Οι ΜEREM στο Gazarte roof stage παρουσιάζουν το πρώτο τους album με original συνθέσεις με φόντο τη jazz και την παραδοσιακή μουσική

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Οι Merem (Μερέμ) δημιουργήθηκαν στο Ρότερνταμ το 2021 από τους μουσικούς Δήμητρα Μετζάκη (ούτι), Γιώργο Μπερερή (πιάνο), Βανέσσα Κουρτέση (φωνητικά), Γιάννη Βαγιανό (κοντραμπάσο) και Έκτορα Ρέμσακ (τύμπανα).

Τα μέλη της μπάντας γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Codarts University of the Arts. Οι κοινές τους ρίζες σε συνδυασμό με το περιβάλλον στο οποίο γνωρίστηκαν, τους ώθησαν να συνθέσουν τη δική τους μουσική με επιρροές από Ελληνική παραδοσιακή και τον jazz αυτοσχεδιασμό.

Αποτέλεσμα των κοινών τους αναζητήσεων είναι  το ομώνυμο άλμπουμ Merem, που ηχογραφήθηκε στην Ουτρέχτη αρχές του '23 και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Gazarte.

Ο ήχος τους είναι απαλός, ποιητικός και πολύχρωμος. Aγαπά την ελευθερία που προσφέρει ο αυτοσχεδιασμός, προσθέτοντας στοιχεία που έρχονται από το ρεμπέτικο και το σμυρναίικο τραγούδι, με έναν αβίαστο και γοητευτικό τρόπο, σε νέες συνθέσεις που φέρνουν ανατολίτικα αρώματα στη μουσική τους.

Από την αρχή της πορείας τους έχουν πραγματοποιήσει  συναυλίες στην Ολλανδία, τη δυτική Ευρώπη και την Ελλάδα ενώ το καλοκαίρι του 2023 συμμετείχαν στο ιστορικό North Sea Jazz Festival της Ολλανδίας, ένα από τα μεγαλύτερα τζαζ φεστιβάλ του κόσμου.

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση: more.com - gazarte.gr

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 16 ευρώ. Πόρτα: 18 ευρώ

H κατανάλωση δεν είναι υποχρεωτική

Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό!

Ακολουθήστε τους MEREM

Official Website: https://merem.gr/  

Facebook:  https://www.facebook.com/merem.music

Instagram: https://www.instagram.com/merem.music/

Υou Tube: //www.youtube.com/@meremmusic">https://www.youtube.com/@meremmusic



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35