«Τα 10 μπουζούκια της Δόμνας», στο Καφέ Αμάν Πέραν

«Τα 10 μπουζούκια της Δόμνας», στο Καφέ Αμάν Πέραν

«ΤΑ 10 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ», από τη Θεσσαλονίκη… Σε μια εποχή απαξίωσης του λαϊκού μας πολιτισμού, με τα μουσικά σχήματα να είναι όλο και μικρότερα και πιο ευέλικτα, μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη έρχεται να παρουσιάσει μια ιδιαίτερη παράσταση - πρόγραμμα - πρόταση.

Η ιδέα γεννήθηκε στην ιστορική ταβέρνα της Άνω Πόλης της Θεσσαλονίκης «Η Δόμνα», από τον Γιάννη Καρασάββα, ο οποίος ανέλαβε και την επιμέλεια του προγράμματος. Έτσι το σχήμα βαφτίστηκε «Τα 10 μπουζούκια της Δόμνας».

Παρουσιάζει επιλογές από κλασσικά ρεμπέτικα, δίνει μεγάλη έμφαση σε ορχηστρικά της δισκογραφίας, του κινηματογράφου και του θεάτρου, παίζει κλασσικά λαϊκά καθώς και συνθέσεις των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών που αγάπησαν το λαϊκό τραγούδι και το μπουζούκι ειδικότερα.

Ενορχηστρωμένα για 10 μπουζούκια και δεμένα σα μια αγκαλιά, σαν ένα μπουκέτο του Ελληνικού λαϊκού πολιτισμού που ευελπιστεί να αναδείξει την αξία αυτών που τείνουμε να ξεχάσουμε.

Το σχήμα αποτελείται από τους:

Μπουζούκι: Καρασάββας Γιάννης, Κουτσός Χρήστος, Μαργώνης Γιώργος, Φάκαλης Γιώργος, Αβραμίδης Νίκος, Πασμάς Γιώργος, Γκόγκος Θωμάς, Έππας Πέτρος, Αλεξανδρίδης Κυριάκος, Θεοδωρίδης Νίκος

Κιθάρα: Κέκελεκης Κωνσταντίνος

Κρουστά: Καρασάββας Βαγγέλης

Κοντραμπάσο: Κίρμος Γιάννης

Τραγούδι: Αντωνίου Βαγγέλης, Ηλιάδου Σίσσυ

Είσοδος 6 ευρώ

Κρατήσεις 201 4444030

Λ. Δεκελείας 20 Ν. Φιλαδέλφεια

www.peran.gr



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35