Δώρα Πέππα – "Σύννεφο Γκρίζο", νέο τραγούδι

Δώρα Πέππα – "Σύννεφο Γκρίζο", νέο τραγούδι

Η Δώρα Πέππα είναι 29 χρονών και είναι από την Πετρούπολη. Έχει σπουδάσει Πληροφορική, αλλά η μεγάλη της αγάπη ήταν ανέκαθεν η μουσική. Είναι αυτοδίδακτη στο πιάνο και στα πλήκτρα, παίζει από 6 χρονών και έχει παίξει κατά καιρούς σε διάφορες ποπ-ροκ μπάντες σε live stages της Αθήνας. Την περίοδο του κορωνοϊού άρχισε να μαθαίνει μόνη της ακουστική κιθάρα.

Το να τραγουδάει είναι πρακτικά κάτι καινούριο για εκείνη, όμως η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πάντα μέσα της σαν ένα «κλειδωμένο όνειρο» όπως λέει η ίδια, μέχρι και πέρσι. Όταν τελικά έσπασε τις κλειδαριές και τα κουτάκια του μυαλού της και τότε ήξερε ότι κάτι θα άλλαζε.

Αρχές Ιανουαρίου λοιπόν, έβγαλε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Σύννεφο Γκρίζο», σε μουσική του Μιχάλη Βαρκά και Misel Ef και στίχους της Βίκυς Κωστοπούλου. Είναι μία ροκ μπαλάντα με νοσταλγική διάθεση, αλλά και δυναμικά στοιχεία. Στις κιθάρες παίζουν οι ίδιοι οι μουσικοσυνθέτες, ενώ στο σόλο κιθάρας είναι ο Μιχάλης Βαρκάς.

Το «Σύννεφο Γκρίζο» περιγράφει τον πόνο και τη νοσταλγία ενός χαμένου έρωτα, την αναζήτησή του στους δρόμους της συννεφιασμένης πόλης τα βράδια, σε μέρη γνώριμα και αγαπημένα, γεμάτα αναμνήσεις από το παρελθόν…

Η Δώρα ερμήνευσε το «Σύννεφο Γκρίζο» για πρώτη φορά LIVE στις 26/01 στο Jam night in the heart of the city στο Level69 στο Μοσχάτο, σε μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά. Έρχονται και επόμενες εμφανίσεις της εν καιρώ και φυσικά ετοιμάζονται κι άλλα τραγούδια. Προς το παρόν, εύχεται η ίδια αλλά και εμείς, το «Σύννεφο Γκρίζο» να αγαπηθεί και να ταξιδέψει όσο πιο μακριά γίνεται!

Όσοι θέλετε μπορείτε να το βρείτε στο YouTube, «Σύννεφο Γκρίζο» στο κανάλι της Δώρας Πέππα

Μουσική σύνθεση, ενορχήστρωση: Μιχάλης Βαρκάς & Misel Ef

Στίχοι: Βίκυ Κωστοπούλου

Ηχογράφηση φωνητικών και μίξη: Jam2 Music Studio

Στις κιθάρες: Μιχάλης Βαρκάς & Μisel Ef

Στο σόλο κιθάρας: Μιχάλης Βαρκάς

Artwork: Δώρα Πέππα



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35