ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ - «Κοιτώντας το ίδιο αστέρι»: Νίκος Γύρας - Χρυσή Τζάβλα - Δημήτρης Μωραΐτης. Παρασκευή 24 Μαΐου στη Σφίγγα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ - «Κοιτώντας το ίδιο αστέρι»: Νίκος Γύρας - Χρυσή Τζάβλα - Δημήτρης Μωραΐτης. Παρασκευή 24 Μαΐου στη Σφίγγα

Το Όγδοο παρουσιάζει το νέο άλμπουμ "Κοιτώντας ένα αστέρι", των ερμηνευτών Νίκου Γύρα, Χρυσής Τζάβλα και Δημήτρη Μωραίτη την Παρασκευή 24 Μαΐου στη Σφίγγα.

 

 

Έντεκα νέα λαϊκά τραγούδια σε μουσική του Νίκου Γύρα πάνω σε στίχους που έγραψε ο αδελφός του Άλκη Αλκαίου, Γρηγόρης Λιάρος.

Ο Νίκος Γύρας είναι ένας νέος εξαιρετικός δημιουργός που έχει ήδη δώσει τα πρώτα καλά δείγματα στο χώρο της ελληνικής μουσικής. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Παντελής Θαλασσινός κ.α. Πρόσφατα έκανε την ενορχήστρωση στο νέο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη, «Κυρίες.. τα σέβη μου» ενώ συνεργάστηκε με την Λίνα Νικολακοπούλου στο τραγούδι «Υπάρχει» το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Στέφανου Μαλλιαρού, «Δε σηκώνουν άλλο φόβο οι εποχές».

Η Χρυσή Τζάβλα είναι μια νέα ερμηνεύτρια και εξαιρετική βιολίστρια. Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδαίες συνεργασίες με ξεχωριστή τη συμμετοχή της στην ορχήστρα του Χρήστου Νικολόπουλου, κάνει το ντεμπούτο σε αυτή τη δουλειά, ερμηνεύοντας τρία τραγούδια κι ένα ντουέτο με τίτλο «Λαβωμένη αλήθεια» μαζί με τον Νίκο Γύρα.

Την παρέα συμπληρώνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, ένας νέος λαϊκός ερμηνευτής ο οποίος συμμετέχει επίσης ερμηνεύοντας πέντε από τα τραγούδια του άλμπουμ

Παίζουν

Νίκος Γύρας - Κιθάρα

Χρυσή Τζάβλα - Βιολί

Δημήτρης Μωραίτης - Μπάσο

Γιώργος Ζωγράφος - Ακορντεόν

Γιάννης Σταματογιάννης - Μπουζούκι

Νίκος Τσιατσούλης - Κρουστά

Το άλμπουμ κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Ώρα έναρξης: 22.00

Eίσοδος ελεύθερη

Προπώληση εισιτηρίων: more.com - sfiga.gr

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35