Ο Αλέξανδρος Αργύρης και ο Γιώργος Μπίλιος στo Caja de musica - Πέμπτη 30 Μαΐου

Ο Αλέξανδρος Αργύρης και ο Γιώργος Μπίλιος στo Caja de musica - Πέμπτη 30 Μαΐου

Φιλικά συμμετέχουν η Πηνελόπη Αργύρη και η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου

 

αφίσα 1 argiris mpilios

 

Ο τραγουδοποιοί Αλέξανδρος Αργύρης και Γιώργος Μπίλιος μας προσκαλούν στη μουσική σκηνή Caja de musica την Πέμπτη 30 Μαΐου και μας υπόσχονται μία μελωδική βραδιά με ιδιαίτερες επιλογές αγαπημένων τραγουδιών τους.

Ο Αλέξανδρος Αργύρης θα μας παρουσιάσει το πρώτο του single που κυκλοφόρησε με τίτλο «SOS», αλλά και τα υπόλοιπα τραγούδια του από το πρώτο ολοκληρωμένο του album με τίτλο «83ΝΜ» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, ενώ ο Γιώργος Μπίλιος θα παρουσιάσει υλικό από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Διακόπτης» που κυκλοφόρησε το 2018 και επιλογές από τα μετέπειτα 6 singles του.

Και οι δύο μαζί θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία διασκευασμένα με τον δικό τους προσωπικό τρόπο.

Φιλικά συμμετέχουν τραγουδώντας η Πηνελόπη Αργύρη και η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου.

Παίζουν μαζί τους οι Γιάννης Δημάκος στην ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Τσαχτσίρης στο ηλεκτρικό μπάσο, Σωτήρης Πεπέλας στην τρομπέτα, Κώστας Χριστοδούλου στα κρουστά και Λεωνίδας Παλαμιώτης στο τρομπόνι.

Πέμπτη 30 Μαΐου

Caja de musica

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945166085

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σινώπης 27, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 10 ευρώ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35