Netflix: Πρωτότυπες σειρές και ντοκιμαντέρ που μπορείτε να δείτε τον Μάϊο

Netflix: Πρωτότυπες σειρές και ντοκιμαντέρ που μπορείτε να δείτε τον Μάϊο

Το Netflix αποτελεί δίχως αμφιβολία από τις πρώτες επιλογές σε ότι αφορά τις streaming πλατφόρμες. Ποιες πρωτότυπες σειρές και ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμες από τον Μάϊο.

Πρωτότυπες σειρές

ΜΕΡΟΣ 2 / ΣΕΛΙΝΑ: Η ΣΕΙΡΑ

Καθώς η καριέρα της Σελίνα αποκτά δυναμική, η τραγουδίστρια περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της κι επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Έρχεται 4 Μαΐου.

1ος ΚΥΚΛΟΣ / JUPITER’S LEGACY

Είναι η πρώτη γενιά υπερηρώων. Όμως, δίνοντας τη σκυτάλη στα παιδιά τους, οι εντάσεις μεγαλώνουν – και οι παλιοί κανόνες δεν ισχύουν πια.

Έρχεται 7 Μαΐου.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ / THE UPSHAWS

Μια οικογένεια Αφροαμερικανών της εργατικής τάξης στην Ιντιάνα παλεύει για μια καλύτερη ζωή, ενώ αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα σε αυτήν την κωμική σειρά.

Έρχεται 12 Μαΐου.

2ος ΚΥΚΛΟΣ / ΕΡΩΤΑΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ & ΡΟΜΠΟΤ

Από τις άγριες περιπέτειες σε απομακρυσμένους πλανήτες έως τις ανατριχιαστικές συναντήσεις στη Γη, η βραβευμένη με Emmy ανθολογία επιστρέφει με νέες προκλητικές ιστορίες.

Έρχεται 14 Μαΐου.

ΣΕΖΟΝ 3 / ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

Μια απειλητική έπαυλη. Μια στοιχειωμένη μελωδία. Μια δαιμονική γάτα. Αληθινοί άνθρωποι μοιράζονται νέες τρομακτικές ιστορίες από το παρελθόν – κι η αλήθεια κόβει το αίμα.

Έρχεται 14 Μαΐου.

ΣΕΖΟΝ 2 / ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΣΑΡΑ;

Για να πάρει εκδίκηση, ο Άλεξ θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του – και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Σάρα.

Έρχεται 19 Μαΐου.

ΣΕΖΟΝ 2 / SPECIAL

Αποκομμένος σχεδόν από τη μητέρα του, ο Ράιαν συνεχίζει να εξερευνά μόνος του τον κόσμο, με όλα τα σύνθετα σκαμπανεβάσματα της ζωής και του έρωτα.

Έρχεται 20 Μαΐου.

ΣΕΖΟΝ 2 / ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Πάνω που ο Χάβι πιστεύει ότι έγινε ο υπερήρωας της Γης, μια απρόσμενη ανταγωνίστρια τού βάζει δύσκολα… μαζί με μερικούς εξωγήινους επισκέπτες.

Έρχεται τον Μάιο.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ / ΤΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ

Συνειδητοποιώντας με δυσαρέσκεια ότι είναι γείτονες και πηγαίνουν στον ίδιο ψυχίατρο, ένας άντρας και μια γυναίκα καταλαβαίνουν ότι είναι αδύνατο να μην συναντιούνται.

Έρχεται τον Μάιο.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ / BLACK SPACE

Ένας αμφιλεγόμενος ντετέκτιβ με ανορθόδοξες πρακτικές είναι επικεφαλής μιας έρευνας για μια σφαγή που διέπραξαν δολοφόνοι με μάσκες μονόκερου σε ένα ισραηλινό λύκειο.

Έρχεται 27 Μαΐου.

ΣΕΖΟΝ 3 / Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΟΜΙΝΣΚΙ

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον Σάντι που αντιμετωπίζει μια μεγάλη απώλεια, ένα τεράστιο οικονομικό βάρος, μια σημαντική επανένωση και μια νέα εποχή στην καριέρα του.

Έρχεται 28 Μαΐου.

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ/ HALSTON

Σειρά μίας σεζόν με πρωταγωνιστή τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για την εκρηκτική άνοδο και πτώση του πρώτου Αμερικανού σελέμπριτι σχεδιαστή μόδας. Από τον Ράιαν Μέρφι.

Έρχεται τον Μάιο.

ΣΕΖΟΝ 2 / ΡΑΓΚΝΑΡΟΚ

Το μυθικό χάος και η περιβαλλοντική καταστροφή απειλούν τα πάντα, καθώς ο Μάγκνε αναζητά βοήθεια κόντρα στους εχθρούς και αντιμετωπίζει τον ανεξέλεγκτο αδερφό του.

Έρχεται τον Μάιο.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΡΕΤΣ: ΜΕΣΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Μια σειρά χωρίς σενάριο με πρωταγωνιστές τα μέλη της οικογένειας Κρετς στο Παρίσι και την επιχείρηση πολυτελών ακινήτων τους.

Έρχεται 31 Μαΐου.

Πρωτότυπα Ντοκιμαντέρ

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ / ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η υπόθεση “Γιος του Σαμ” έγινε ισόβια εμμονή για τον δημοσιογράφο Μόρι Τέρι, που ήταν βέβαιος ότι οι φόνοι είχαν να κάνουν με μια σατανική αίρεση.

Έρχεται 5 Μαΐου.

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΕΖΟΝ / ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ: ΧΡΗΜΑ

Τα ξοδεύουμε, τα δανειζόμαστε και τα μαζεύουμε. Ας μιλήσουμε τώρα για τα χρήματα και τα πολλά ναρκοπέδιά τους: πιστωτικές κάρτες, καζίνο, απατεώνες και φοιτητικά δάνεια.

Έρχεται 11 Μαΐου.

Ο ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ

Η ιστορία των βομβιστικών επιθέσεων του 1999 στο Λονδίνο που είχαν στο στόχαστρο μειονότητες και ο αγώνας για τον εντοπισμό του εξτρεμιστή που κρυβόταν πίσω από αυτές.

Έρχεται 26 Μαΐου.

Πηγή: https://www.newsit.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35