Mega cinema το Σάββατο: SPIDERMAN, THE STEPFATHER & Κάποτε στο Μεξικό

Mega cinema το Σάββατο: SPIDERMAN, THE STEPFATHER & Κάποτε στο Μεξικό

Ετοιμαστείτε αυτό το βράδυ Σαββάτου, για μια σειρά από «μοναδικές» προβολές, με ταινίες που θα σας εντυπωσιάσουν. Όπως:

 

2naxospress spiderman 12

 

21.00 SPIDERMAN: FAR FROM HOME - SPIDER – MAN: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Δράσης, Αμερικανική παραγωγή του 2019, Σκηνοθεσία: Τζον Γουότς

Παίζουν: Τομ Χόλαντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Ζεντάγια, Τζέικ Τζίλενχαλ,  Μαρίζα Τομέι, Κόμπι Σμάλντερς, Τζον Φαβρό, Μάρτιν Σταρ

Διάρκεια: 116 λεπτά (K8) - Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Περιγραφή: Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Spiderman: επιστροφή στον τόπο του. Ο φιλικός γείτονας και παιδί της διπλανής πόρτας με τις σούπερ δυνάμεις αποφασίζει να ταξιδέψει με τους καλύτερους του φίλους, Νεντ και Μ Τζέι στην Ευρώπη για διακοπές, τις οποίες μάλιστα θέλει να συνδυάσει και με την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο μια συμμαθήτριά του την MU, που υποδύεται η Ζεντάγια.

Ωστόσο, η επιθυμία του να περάσει λίγες χαλαρές μέρες και να αφήσει πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις γρήγορα θα ανατραπεί, όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Νικ Φιούρι και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Η ταινία συνδυάζει δράση, θέαμα, χιούμορ, συναίσθημα και πιο ανθρώπινους χαρακτήρες και μας συστήνει για πρώτη φορά τον νέο υπερήρωα απέναντι στον Spiderman, τον Mysterio (που τον υποδύεται ο Τζέικ Γκίλενχαλ).

Ο σκηνοθέτης Τζον Γουάτς με αυτό το φιλμ έχει καταφέρει να συνδυάσει συναισθηματικά θέματα της εφηβικής ηλικίας και ταυτόχρονα να παραμένει πιστός στη δράση και το ύφος των προηγούμενων ταινιών.

Η ταινία είχε έσοδα πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κάνοντάς την 4η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2019 και την 24η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών.

 

ο πατριος

 

23.50 THE STEPFATHER - Ο ΠΑΤΡΙΟΣ (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών), Θρίλερ, Αμερικανική παραγωγή του 2009

Σκηνοθεσία: Νέλσον Μακόρμικ

Παίζουν: Ντίλαν Γουόλς, Σίλα Γουόρντ, Πεν Μπάνγκλι, Άμπερ Χέρντ

Διάρκεια: 93 λεπτά

Περιέχει σκηνές βίας

Περιγραφή: Ο Ντέιβιντ Χάρις είναι ένας ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος, του οποίου όλη η ενήλικη ζωή περιστρέφεται γύρω από την προσπάθειά του να έχει την τέλεια οικογένεια. Όταν συνειδητοποιεί ότι η οικογένειά του μετατρέπεται στη δυσλειτουργική οικογένεια, στην οποία μεγάλωσε και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να γίνει όπως ο πατέρας του, σκοτώνει την γυναίκα και τα παιδιά του και μετακομίζει σε άλλη πολιτεία.

Αναζητώντας μια νέα αρχή, ο Ντέιβιντ παντρεύεται μια χήρα της οποίας ο γιος, ο Μάικλ, δεν εμπιστεύεται τον Ντέιβιντ από την αρχή. Καθώς ο Μάικλ αρχίζει σιγά σιγά να μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του πατριού του, φοβάται ότι είναι πολύ αργά για να σώσει την οικογένειά του…

Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=HTKfjX2jHqY&t=1s

 

Once upon time mexico 50504669229

 

02.00 ONCE UPON A TIME IN MEXICO - ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ  (Κατάλληλο για άνω των 16 ετών)

Περιπέτεια, Αμερικανική παραγωγή του 2003

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Τζόνι Ντεπ, Σάλμα Χάγιεκ, Γουίλεμ Νταφόε, Μίκι Ρουρκ, Ενρίκε Ιγκλέσιας, Κουεντίν Ταραντίνο, Εύα Μέντες

Διάρκεια: 92 λεπτά

Περιέχει σκηνές βίας, ακατάλληλη φρασεολογία και σκηνές χρήσης ναρκωτικών και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών

Περιγραφή:   Ο σκληροτράχηλος κιθαρωδός επιστρέφει στις οθόνες, μετά τις ταινίες «Ελ Μαριάτσι» και «Desperado», καθώς ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ δημιουργεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής πλέον τριλογίας.

Ο Σαντς (Τζόνι Ντεπ) είναι διεφθαρμένος πράκτορας της ΣΙΑ στο Μεξικό. Για την τελευταία του παρτίδα, θέλει να χρησιμοποιήσει τον κιθαρίστα θρύλο Ελ Μαριάτσι (Αντόνιο Μπαντέρας), που του αναθέτει την δολοφονία του στρατηγού Μάρκεζ, ο οποίος κινεί τα νήματα στο καθεστώς του Μεξικού.

Δείτε το τρέιλερ

https://www.iathens.gr/tainia/once-upon-a-time-in-mexico-2003/

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35