mega cinema: Με «ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ» & «ΛΑΤΕΡΝΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ» κ.α.

mega cinema: Με «ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ» & «ΛΑΤΕΡΝΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ» κ.α.

Ξεχωριστές ταινίες με δυνατή πλοκή και ρομαντισμό, έρχονται να μας κρατήσουν συντροφιά κι αυτή την εβδομάδα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩlaterna ftoxeia kai garyfallo 17761 1461865

 

17:40 ΛΑΤΕΡΝΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ (Κατάλληλο για όλους)  

Κοινωνική δραματική περιπέτεια ελληνικής παραγωγής του 1957

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις

Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Μίμης Φωτόπουλος, Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Νίκος Φέρμας, Περικλής Χριστοφορίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιώργος Γαβριηλίδης

Παραγωγή: Finos Film

Διάρκεια: 83 λεπτά

Περιγραφή: Οι δυο "καλλιτέχνες" λατερνατζήδες ο Πετράκης και ο Παυλάρας έχουν ξοδέψει πλέον όλα τα χρήματα που τους είχε δώσει η αγαπημένη τους Καίτη. Κάποια μέρα ο Παυλάρας θα αρρωστήσει σοβαρά από την καρδιά του και τα έξοδα θα γίνουν αβάσταχτα.

Μόνη λύση είναι η Καίτη. Όμως, όταν πηγαίνουν ο Πετράκης με το φίλο του τον Θόδωρο στο σπίτι της μαθαίνουν από τον φύλακα ότι η Καίτη έχει φύγει ταξίδι και ότι έχει χωρίσει με τον Δημητράκη. Με την λατέρνα λοιπόν στην πλάτη πάνε στα παλιατζίδικα και την πουλούν όσο - όσο. Η Καίτη κάποια μέρα πηγαίνοντας στο παλιατζίδικο να πάρει κάτι, βλέπει τη λατέρνα, μαθαίνει τι έχει συμβεί και αρχίζει το ψάξιμο για να τους βρει...

*** Το "Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο" είναι η επιτυχημένη συνέχεια της εξίσου επιτυχημένης ταινίας "Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο" που είχε γυριστεί δύο χρόνια νωρίτερα - 1955. Η ταινία κόβει 113 χιλιάδες εισιτήρια και κατακτά για την κινηματογραφική σεζόν 1956 - 1957, την 3η θέση.

 

ΩΩΩF001688 1205123

 

02:10 MIDNIGHT EXPRESS - ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ  (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Δραματική, Αμερικανική παραγωγή του 1978

Σκηνοθεσία: 'Αλαν Πάρκερ

Παίζουν: Μπραντ Ντέιβις, Ράντι Κουέιντ, Τζον Χαρτ, Μπο Χόπκινς, Αϊρίν Μίρακλ

Διάρκεια: 114 λεπτά

Περιέχει σκηνές βίας και χρήση εξαρτησιογόνων ή μη ουσιών

Περιγραφή: Ο νεαρός Αμερικανός τουρίστας και μαθητής κολεγίου Μπίλι Χέις συλλαμβάνεται στην Κωνσταντινούπολη για κατοχή μικρής ποσότητας χασίς. Ο Μπίλι καταδικάζεται σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων. Μέσα στη φυλακή γνωρίζει τη βαναυσότητα του διοικητή. 

Ο πατέρας του Μπίλι και η κοπέλα του Σούζαν προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον ελευθερώσουν. Και ενώ τα τέσσερα χρόνια της ποινής του τελειώνουν, ο Μπίλι καλείται να ξαναδικαστεί. Αυτή τη φορά ο εισαγγελέας ζητά την ισόβια φυλάκισή του, αλλά η γεμάτη πάθος απολογία του Μπίλι κερδίζει την εύνοια των δικαστών, που του ρίχνουν τριάντα χρόνια. Ο Μπίλι είναι σίγουρος ότι δεν θα αφεθεί ποτέ ελεύθερος και καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσει την ελευθερία του είναι να χρησιμοποιήσει το "Εξπρές του μεσονυχτίου", ένα παράνομο δίκτυο για την απόδραση ανθρώπων του υπόκοσμου.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Aμερικανού φοιτητή Μπίλι Χέις, που την προσάρμοσε για την οθόνη ο σεναριογράφος (και σκηνοθέτης ταινιών όπως το "Πλατούν" και το "JFK") Όλιβερ Στόουν.

"Το εξπρές του μεσονυχτίου" αφηγείται με ρεαλισμό, ένταση και (όπου χρειάζεται) ωμότητα τον εφιάλτη των τουρκικών φυλακών και ήταν υποψήφιο για τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και δεύτερου αντρικού ρόλου, ενώ χάρισε στον Όλιβερ Στόουν το Όσκαρ σεναρίου και στον Τζόρτζιο Μόροντερ το Όσκαρ μουσικής.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΩΩΩΩΩΩΩΩESCAPE ROOM 2 1024x684

 

23:50 ESCAPE ROOM (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Θρίλερ, Αμερικανική παραγωγή του 2019

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ

Παίζουν: Λόγκαν Μίλερ, Ντέμπορα Αν Γολ , Τέιλορ Ράσελ

Διάρκεια: 92 λεπτά

Περιέχει σκηνές βίας και ακατάλληλη φρασεολογία

Περιγραφή: Έξι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι, δέχονται την πρόκληση να μπουν σε ένα δωμάτιο διαφυγής κι αν καταφέρουν να ξεφύγουν να κερδίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Έχουν στη διάθεση τους μόλις μία ώρα και σύντομα θα ανακαλύψουν ότι αν δεν καταφέρουν να αποφύγουν τις θανάσιμες παγίδες και τους περίπλοκους γρίφους, κινδυνεύουν να μείνουν μέσα για πάντα!

Για να επιβιώσουν θα χρειαστεί να συνεργαστούν μεταξύ τους και να βάλουν στην άκρη τα προσωπικά τους συμφέροντα…θα τα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί;

 

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΕΓΚΑ

 

02:30 OPEN SEASON - ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (Κατάλληλο για όλους)

Animation, Οικογενειακή κωμωδία, Αμερικανική παραγωγή του 2006

Ακούγονται οι φωνές των: Μάρτιν Λόρενς, 'Αστον Κούτσερ, Γκάρι Σινίζ και Ντέμπρα Μέσινγκ

Στα Ελληνικά ακούγονται οι φωνές των: Άρη Σερβετάλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Μποστατζόγλου και Χρήστου Πλαΐνη

Διάρκεια: 75 λεπτά

Περιγραφή: Πρόκειται για την καταπληκτική παραγωγή της Sony Pictures με τους αξιολάτρευτους Μπουγκ και 'Ελιοτ σε μια θεότρελη, ξεκαρδιστική περιπέτεια στο δάσος!

Ο Μπουγκ, ένας χαρούμενος αξιολάτρευτος αρκούδος, ζει ευτυχισμένος σε μια ήσυχη πόλη χωρίς να έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του την άγρια φύση. 'Ολα όμως αλλάζουν, όταν συναντά τον πολυλογά 'Ελιοτ. Ο 'Ελιοτ, το ζωηρό ελάφι αποδεικνύεται σκέτος μπελάς, αφού τον παρασύρει στο δάσος τρεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου. Μετά από γενναίες αλλά και θεότρελες κωμικές μάχες, με συμμάχους τα υπόλοιπα ζωάκια του δάσους, ο Μπουγκ και ο 'Ελιοτ, γρήγορα θα μεταμορφωθούν σε απίθανους... "'ήρωες του δάσους"!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩMONEY MONSTER 9 1024x682

22:30 MONEY MONSTER - ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ  (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Δραματική ταινία, Αμερικανική παραγωγή του 2016

Σκηνοθεσία: Τζόντι Φόστερ

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο'Κόνελ, Ντόμινικ Γουέστ

Διάρκεια: 88 λεπτά

Περιέχει σκηνές βίας και ακατάλληλη φρασεολογία

Περιγραφή: Ο Λι Γκέιτς (Τζορτζ Κλούνεϊ) είναι διάσημος οικονομικός αναλυτής-τηλεοπτική περσόνα, η δημοφιλής εκπομπή του οποίου τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Γουόλ Στριτ. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής που αποδείχθηκε φούσκα, ένας οργισμένος νεαρός επενδυτής (Τζακ Ο'Κόνελ), που έχει χάσει όλα του τα χρήματα εισβάλλει οπλισμένος στο στούντιο και τον κρατάει όμηρο σε απευθείας μετάδοση.

Η δράση εκτυλίσσεται σε πραγματικό χρόνο, με εκατομμύρια τηλεθεατών να συντονίζουν τους δέκτες τους σε ένα τηλεοπτικό θρίλερ, σε ζωντανή μετάδοση. Στο πλευρό του Γκέιτς παραμένει η παραγωγός του (Τζούλια Ρόμπερτς) και μαζί προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για τον βρώμικο κόσμο του χρήματος και ταυτόχρονα να κρατηθούν στη ζωή.

Η Τζόντι Φόστερ ως σκηνοθέτις μάς μεταφέρει στο θαυμαστό κόσμο της Γουόλ Στριτ, αποκαλύπτοντάς την πραγματική εικόνα, πίσω από τα λαμπερά φώτα.

 

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩmaxresdefault 1024x576

 

00:30 ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Κωμωδία, Ελληνική παραγωγή του 1987

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Νίκος Περάκης

Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης,, Δημήτρης Καλιβωκάς, Γιώργος Κοτανίδης,Τάκης Μόσχος, Παύλος Κοντογιαννίδης, Βάνα Μπάρμπα, Δημήτρης Πουλικάκος,, Άλκης Παναγιωτίδης

Διάρκεια: 100 λεπτά

Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία και σεξουαλικές σκηνές

Περιγραφή: Ένα ωραίο πρωί, την ημέρα του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ένας εργαζόμενος του ΟΤΕ απειλεί ότι  θα ανατινάξει το κτίριο, αν δεν του επιτρέψουν να εμφανισθεί στην τηλεόραση για να καταγγείλει όλα όσα είναι στραβά στην ελληνική πραγματικότητα. Καθώς  τα γεγονότα εξελίσσονται, τα πάντα περνούν από την πυρά της σάτιρας, κρατικοί οργανισμοί, τηλεόραση, αστυνομία, αντιδράσεις των πολιτών... αποκαλύπτοντας την σύγχρονη κοινωνική κρίση και τη σύγκρουση των ιδεολογιών.

 

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ24004566 CPAPAKALIATIS MATTHAIOS KOROVESIS

 

22:30 ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Κατάλληλο για άνω των 12 ετών)

Δραματική – Αισθηματική, Ελληνική παραγωγή του 2015

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Παίζουν: Τζ. Κ. Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μηνάς Χατζησάββας, Άντρεα Οσβάρτ, Νίκη Βακάλη, Ταοφίκ Μπαρχόμ

Παραγωγή: Village

Διάρκεια: 105 λεπτά

Περιέχει ακατάλληλη φρασεολογία, σκηνές σεξ και σκηνές βίας.

Περίληψη: Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες και φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα. Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα.  Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή, έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.

Η ταινία διανεμήθηκε επίσης σε Ελβετία, Αυστρία και Γερμανία με τον τίτλο «Worlds Apart». Τρία χρόνια μετά την ταινία «Αν...», το απόλυτα επιτυχημένο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τη νέα του ταινία που αποτελείται από τρία κεφάλαια, το «Boomerang», το «Loseft 50mg» και το «Second Chance».

Ανάμεσά στους πρωταγωνιστές, ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash»

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΩΩΩΩΩΩΩΩΤΑΙ

 

02:10 HAILEY DEAN MYSTERY: A MARRIAGE MADE FOR MURDER - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (Κατάλληλο για άνω των 8 ετών)

Μυστηρίου, Αμερικάνικη παραγωγή 2018

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρόμπινσον

Παίζουν: Κέλι Μάρτιν, Τσαντ Λόου, Αλβίνα Όγκαστ, Τζιάκομο Μπεσάτο, Τζέσι Κάρολ

Διάρκεια: 87 λεπτά

Περιγραφή: Όταν ένας έμπορος τέχνης βρίσκεται νεκρός, η Χέιλι Ντιν αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση μαζί με τους ντετέκτιβ φίλους της Ντάνυ Μόργκαν, Φίντσερ Γκάρλαντ και Σαρλίν «Μόντι» Μοντγκόμερι. Η έρευνα ξεκινά με την επίσκεψη της Χέιλι στη γκαλερί μαζί με έναν παλιό συμφοιτητή της τον Κλέιντι. Η χήρα του θύματος όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μένει… μόνη της. Σύμπτωση ή σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση;



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35