Το νέο trailer του «Spiderman: No Way Home» προκαλεί χαλασμό στα social media

Το νέο trailer του «Spiderman: No Way Home» προκαλεί χαλασμό στα social media

Είδαμε τη Black Widow, είδαμε τον Shang-Chi, είδαμε και τους Eternals της Κλόι Ζάο, μα η σημαντικότερη ταινία για την επονομαζόμενη «Τέταρτη Φάση» της Marvel είναι το Spiderman: No Way Home κι αυτό γιατί θα εισάγει για τα καλά στο franchise την έννοια του πολυσύμπαντος.

Θυμίζουμε ότι στο τέλος του Spiderman:Far From Home εμφανίζεται ο Τζόνα Τζέιμσον με τη μορφή του Tζ. Κ. Σίμονς και αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Σπάιντερμαν. Στη νέα ταινία ο ήρωας απευθύνεται στο συνάδελφό του από τους Avengers Δόκτωρ Στρέιντζ για να κάνει ένα ξόρκι και να ξεχάσει όλος ο κόσμος ότι είναι ο Πίτερ Πάρκερ. Κάτι πηγαίνει στραβά, όμως, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πύλες σε άλλα σύμπαντα, μέσα από τις οποίες θα εισέλθουν κακοί από άλλες εκδοχές των περιπετειών του Ανθρώπου-Αράχνη στον κόσμο του Σπάιντερμαν του Τομ Χόλαντ. Συγκεκριμένα, στο trailer βλέπουμε τον Δρ. Οκτάπους του Άλφρεντ Μολίνα, τον Γκριν Γκόμπλιν του Γουίλεμ Νταφόε, τον Ιλέκτρο του Τζέιμι Φοξ, τον Λίζαρντ του Ρις Ίφανς και τον Σάντμαν του Τόμας Χέιντεν Τσερτς.

Αυτό που εδώ και έναν χρόνο φημολογείται, ότι στην ταινία θα δούμε τον Σπάιντερμαν του Τομ Χόλαντ να συνεργάζεται επί της οθόνης με εκείνους των Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, δεν επιβεβαιώνεται στο trailer κι αυτό έχει πυροδοτήσει έντονες συζητήσεις στα social media. Οι φαν ξεψαχνίζουν καρέ προς καρέ το trailer, ψάχνοντας να βρουν αν το τμήμα marketing της Marvel «έσβησε» ψηφιακά κάποιον από τους δύο, κάποιοι ψυχραιμότεροι δηλώνουν ότι δεν θα ξαναδούν ταινία της Marvel και θα κάψουν τα Blu-Ray τους αν τελικά οι δύο ηθοποιοί δεν εμφανιστούν στην ταινία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35