Οι 10 πολυαναμενόμενες ταινίες που έρχονται το καλοκαίρι…

Οι 10 πολυαναμενόμενες ταινίες που έρχονται το καλοκαίρι…

Οι ταινίες επιστρέφουν δυναμικά κι ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού και πανδημίας είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε την επιστροφή τους.

Αυτό το καλοκαίρι έρχονται πολυαναμενόμενες ταινίες, για τις οποίες περιμέναμε αρκετό καιρό, αλλά επιτέλους θα τις δούμε στη μεγάλη οθόνη. Η αναμονή τελείωσε και το κοινό έχει ήδη αποδείξει ότι θέλει να επιστρέψει στις αίθουσες για να απολαύσει τους αγαπημένους του ηθοποιούς.

Το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” έκανε ποδαρικό στην καλοκαιρινή σεζόν με ένα αξεπέραστο ρεκόρ εισιτηρίων. Ωστόσο, τους επόμενους μήνες δεν έρχονται μόνο υπερηρωικές ταινίες, αλλά και ταινίες δράσεις, οικογενειακές, κωμωδίες, δραματικές και για όλα τα γούστα εν γένει.

Ετοιμαστείτε γιατί φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι η παλιά αγαπημένη μας συνήθεια επιστρέφει. Όσο καλυτερεύει κι ο καιρός σιγά σιγά τις πόρτες τους θα ανοίξουν και οι θερινοί κινηματογράφοι, όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ταινία κάτω από το λαμπερό φεγγάρι και τη δροσιά μιας καλοκαιρινής νύχτας.

Ας δούμε, λοιπόν, τις 10 πολυαναμενόμενες ταινίες που έρχονται αυτό το καλοκαίρι. Πάρτε μολύβι, χαρτί και κρατείστε σημειώσεις… ξεκινώντας από ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35