Tokyo και Professor ετοιμάζουν την τέλεια ληστεία στο τρέιλερ του κορεάτικου «La Casa de Papel»

Tokyo και Professor ετοιμάζουν την τέλεια ληστεία στο τρέιλερ του κορεάτικου «La Casa de Papel»

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο τρέιλερ της κορεάτικης εκδοχής του La Casa de Papel.

Η επερχόμενη σειρά έχει τίτλο «Η Τέλεια Ληστεία: Κορέα» και όπως αναφέρεται πρόκειται για «ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας, σε μια χώρα χωρίς σύνορα».

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε την Tokyo η οποία στρατολογείτε από τον Professor για το σχέδιο κλοπής τεσσάρων τρισεκατομμυρίων γουάν από το Ενιαίο Νομισματοκοπείο Κορέας. Η ληστεία ωστόσο πάει εντελώς στραβά, καθώς μια κοινή ομάδα δράσης από δυνάμεις Βόρειας και Νότιας Κορέας παρεμβαίνει για να ματαιώσει το σχέδιό τους.

«Το να φέρουμε το κοινό με το μέρος μας είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ», ακούμε στο τρέιλερ καθώς οι όμηροι στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου και η ειδική ομάδα αναλαμβάνει δράση. «Η ληστεία μας θα μείνει στην ιστορία ως επαναστατικό έγκλημα».

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Kim Hong-sun (The Guest Voice, Black). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Alex Pina, ο δημιουργός του ισπανικού χιτ La Casa de Papel, θα έχει ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Το Netflix μας είχε συστήσει ήδη τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους πασίγνωστους χαρακτήρες της νέας σειράς. Ένας από αυτούς είναι και ο Park Hae-soo που γνωρίσαμε μέσα από το Squid Game και θα υποδυθεί τον Berlin.

Παράλληλα, ο Κορεάτης Υοο Ji-tae του Oldboy θα παίξει τον Professor, ενώ η Jun Jong-seo του Burning θα υποδυθεί την Tokyo.

Στο κορεάτικο La Casa de Papel θα παίξουν ακόμα οι: Lee Won-jong ως Moscow, Kim Ji-hun (Denver), Jang Yoon-ju (Nairobi), Park Jung-woo (Rio), Lee Kyu-ho (Oslo) και Kim Ji-hun (Helsinki).

Πάμε να δούμε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=ww8JgI6vj0c&t=1s

Το κορεάτικο La Casa de Papel έρχεται στο Netflix στις 24 Ιουνίου.



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35