Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο Πεδίον του Άρεως

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο Πεδίον του Άρεως

Οι κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν στο Πεδίον του Άρεως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον καταπράσινο χώρο του Cine Αλίκη, που επιμελείται η ομάδα του Cinema Alive.

Από σήμερα 23 Αυγούστου και κάθε βράδυ, το κινηματογραφόφιλο κοινό μπορεί να απολαύσει δωρεάν μία επιλεγμένη ταινία από τον διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον γεμάτο χρώμα και ευχάριστες μυρωδιές. Οι δροσερές βραδιές πολιτισμού για μικρούς και μεγάλους πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο λειτουργεί καντίνα και μπαρ, ενώ η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο παραμύθι η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβολές γίνονται εντελώς δωρεάν ενώ ο χώρος του Cine Αλίκη είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Θυμίζουμε ότι από το καλοκαίρι του 2020 και μέσα στις συνθήκες της πανδημίας, η ομάδα του Cinema Alive εγκαινίασε το πρώτο drive-in στην Αθήνα (στον χώρο του Λυκαβηττού και του Ο.Α.Κ.Α.), ένας θεσμός που καταργήθηκε στη δεκαετία του ‘80. Την περσινή χρονιά από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2021 το Cinema Alive μεταφέρθηκε στον χώρο του Ελληνικού Κόσμου, με το City Drive-in / Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Πρόγραμμα 23.08 – 01.09

23.08 Οι γείτονες από πάνω | Sentimental

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία: Σεσκ Γκέι

Πρωταγωνιστούν: Μπελέν Κουεστα, Χαβιέρ Κάμαρα, Αλμπέρτο Σαν Χουάν, Γκριζέλντα Σισιλιάνι

Χούλιο και η Άνα, ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει απωλέσει προ πολλού το πάθος και τον έρωτα μεταξύ του, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους γείτονες του από πάνω ορόφου, σε μια προσπάθεια να γνωριστούν καλύτερα. Όταν το εκ διαμέτρου αντίθετο, φλογερό ταμπεραμέντο των τελευταίων έρχεται σε σύγκρουση με τη δική τους συσσωρευμένη καταπίεση, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο αμήχανα.

24-25.08 Ζητείται εγκέφαλος για ληστίια | Τake the money and run

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Πρωταγωνιστούν: Γούντι Άλεν, Ζανέτ Μαργκολίν, Μαρσέλ Χίλαρ

O Βέρτζιλ Στάρκουελ, η εγκληματική φυσιογνωμία που έχει περάσει στην ιστορία ως ο διαβόητος ληστής τραπεζών και οι γκάφες του, αποτελεί την πηγή έμπνευσης της δεύτερης ταινίας του Γούντι Άλεν ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης και της πρώτης του ως ηθοποιός.

26-27/08 Σημείο βρασμού | Βoiling point

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία Φίλιπ Μπαραντίνι

Πρωταγωνιστούν: Στίβεν Γκράχαμ, Τζέισον Φλέμινγκ, Ρέι Πάνθακι

Μέσα στην ανελέητη πίεση που αντιμετωπίζει μια κουζίνα εστιατορίου στην προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της πιο πολυσύχναστης μέρας της χρονιάς, ένας σεφ διαπληκτίζεται με την ομάδα του.

28.08 Ουπς ο Νώε έφυγε

(ώρα προβολής 20:30)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων

Σκηνοθεσία: Toby Genkel

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν όλα τα ζωάκια που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε; Με αυτήν την πανέξυπνη ιδέα ως αφετηρία, ας σαλπάρουμε για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παρέα με αξιαγάπητα ζωάκια που θα ανακαλύψουν τι σημαίνει φιλία και αγάπη - ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά χάνεται!

29-30/08 Full time

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία: Ερίκ Γκραβέλ

Πρωταγωνιστούν: Λορ Καλαμί, Αν Σουάρες, Ζενεβιέβ Μινς, Νολάν Αριζμαντί, Συρίλ Γκουέι

Κοινωνικό σινεμά στη μορφή μιας καταιγιστικής περιπέτειας. Βραβείο Σκηνοθεσίας και Γυναικείου Ρόλου στο τμήμα Ορίζοντες του Φεστιβάλ Βενετίας, Βραβείο Κοινού στο 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας.

31.08-1.09 Τοotsie

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία Σίντνεϊ Πόλακ

Πρωταγωνιστούν: Ντάστιν Χόφμαν, Τζέσικα Λανγκ, Τέρι Γκαρ

Ο Michael Dorsey είναι απελπισμένος. Δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αυτό μέχρι τη στιγμή που παίρνει έναν γυναικείο ρόλο σε μια σαπουνόπερα και γίνεται πολύ διάσημος. Φυσικά, κανένας δεν ξέρει ότι αυτό το νέο τηλεοπτικό αστέρι είναι άντρας… Αλλά, στη συνέχεια, ερωτεύεται την κύρια ηθοποιό της σειράς, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα: πώς μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, δεδομένου ότι εκείνη πιστεύει ότι ο Michael είναι γυναίκα;

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35