Echoes: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix είναι γεμάτη σκοτεινά μυστικά

Echoes: Η νέα σειρά μυστηρίου του Netflix είναι γεμάτη σκοτεινά μυστικά

Μόλις προσγειώθηκε στο Netflix το Echoes, η νέα μίνι σειρά μυστηρίου της πλατφόρμας που θα μας συναρπάσει και εμείς συγκεντρώνουμε όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτήν, πριν την δούμε.

Αν ψάχνετε μία σειρά μυστηρίου, όχι ιδιαίτερα τρομακτική, αλλά γεμάτη plot twist, το Echoes είναι η καλύτερη επιλογή. Η νέα αυτή μίνι σειρά που προσγειώθηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα του Netflix, έρχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε για λίγο την… λογική μας και να μπούμε στον μυστικό κόσμο των αδερφών Λένι και Τζίνα.

Όσα θα δούμε στη σειρά Echoes

Από τότε που ήταν μικρές, η Λένι και η Τζίνα αντάλλαζαν συχνά θέσεις, καθώς ήταν ομοζυγωτικά δίδυμα και κανένας δεν μπορούσε να τις ξεχωρίσει. Ενήλικες πλέον, συνηθισμένες με αυτή τη τακτική, μπαίνουν συχνά στον πειρασμό να αλλάξουν ζωές. Όταν όμως η μία από τις αδερφές εξαφανίζεται ξαφνικά, όλα τα μυστικά τους θα βγουν στη φόρα, και είναι πραγματικά πολύ σκοτεινά.

Μέσα σε 7 επεισόδια λοιπόν, το Echoes θα προσπαθήσει να ξετυλίξει όλα αυτά τα μυστικά, την ίδια στιγμή που η μία αδερφή θα κάνει τα πάντα για να μείνουν κρυφά, και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια, ακόμα και αν όλα φαίνονται μπλεγμένα και παραπλανητικά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35