Η ιστορία μιας Αφγανής πορνοστάρ: Από τη σεξουαλική απελευθέρωση μέχρι το σχέδιο του πατέρα της να την σκοτώσει!

Η ιστορία μιας Αφγανής πορνοστάρ: Από τη σεξουαλική απελευθέρωση μέχρι το σχέδιο του πατέρα της να την σκοτώσει!

Η 28χρονη Γιασμίνα Άλι μιλάει για την «απόδραση» της από την καταπιεστική της οικογένεια, τον πρώτο της απελευθερωτικό οργασμό, τον γάμο της με έναν εβραίο άνδρα και τη δύναμη που της προσέφερε η δουλειά της

Για τη δύναμη που έχει βρει μέσα από το αντισυμβατικό επάγγελμά της, τους κινδύνους που αντιμετώπισε προσπαθώντας να αποδράσει από το συντηρητικό περιβάλλον όπου μεγάλωσε και τον πρώτο της απελευθερωτικό... οργασμό μίλησε στη New York Post η Γιασμίνα Άλι.

Η 28χρονη «κορυφαία Αφγανή πορνοστάρ» όπως αποκαλεί η νεουορκέζικη εφημερίδα τη γοητευτική γυναίκα, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2020, όταν ο πατέρας της και ο εξάδελφός του συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία της επειδή «ντρόπιασε την οικογένεια» με την ενασχόλησή της με το πορνό αλλά και επειδή επέλεξε να παντρευτεί έναν εβραίο.

Ο πατέρας της νεαρής, Μοχάμεντ Πάτμαν, φέρεται να ταξίδεψε στη Σλοβακία το 2018 επιχειρώντας να εντοπίσει την κόρη του. Ένας επαγγελματίας εκτελεστής φέρεται να δήλωσε ότι θα σκότωνε την πορνοστάρ για 70.000 δολάρια. Σύμφωνα με την Post, έχει ξεκινήσει διαδικασία για την έκδοση των δύο ανδρών στη Σλοβακία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35