Blonde: Έντονες αντιδράσεις με την ταινία για τη Μονρόε - «Είναι γεμάτη ψεύτικες πληροφορίες»

Blonde: Έντονες αντιδράσεις με την ταινία για τη Μονρόε - «Είναι γεμάτη ψεύτικες πληροφορίες»

Ο δημιουργός κατηγορείται ότι «εκμεταλλεύεται» την φήμη της ηθοποιού και δεν αφηγείται την αληθινή της ιστορία - Ποιες είναι οι λάθος σκηνές.

Η νέα ταινία «Blonde» του Netflix για τη Μέριλιν Μονρόε, έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες και συγκεντρώνει ήδη αρκετές αντιδράσεις, οι οποίες δεν είναι θετικές για τον τρόπο που απεικονίζεται η ζωή και η καριέρα της σταρ.

Οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας που δεν γνώριζαν την αληθινή ιστορία της Μονρόε και παρακολούθησαν την ταινία, εντυπωσιάστηκαν με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στο φιλμ, υπάρχει όμως μια… πικρή αλήθεια: Πολλές από τις σκηνές του φιλμ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Το δράμα του Netflix βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Τζόις Κάρολ Όουτς και δέχεται «πυρά» από τους θαυμαστές της Μονρόε. Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, την καθιέρωσή της ως διασημότητας και τις αισθηματικές της περιπέτειες, το «Blonde» θολώνει τις γραμμές μεταξύ γεγονότων και φαντασίας για να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35