Γλάρος: Η νέα ταινία του Γιώργου Κιμούλη με all star cast ηθοποιών – Αποκλειστικές Φωτογραφίες

Γλάρος: Η νέα ταινία του Γιώργου Κιμούλη με all star cast ηθοποιών – Αποκλειστικές Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Κιμούλης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του “Γλάρος” βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, τα οποία έγιναν στη λίμνη Δόξα στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας, και αυτές τις ημέρες συνεχίζεται η επεξεργασία της ταινίας στη Βαρσοβία της Πολωνίας στη Post production Company – Coloroffon.

Ο “Γλάρος” θεωρείται το έργο που καθιέρωσε τον Τσέχωφ, ως θεατρικό συγγραφέα στη συνείδηση κοινού και κριτικής. Στο έργο αυτό εγκαινιάστηκε η ιδιότυπη σύνθεση της τσεχωφικής δραματουργίας. Το ύφος του έργου είναι μικτό, μοιράζεται ανάμεσα στο δράμα και στην κωμωδία. Ο ίδιος ο Τσέχωφ χαρακτήρισε το έργο του ως «κωμωδία σε τέσσερις πράξεις».

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία επαρχία, στο εξοχικό κτήμα του ΣΟΡΙΝ, ενός συνταξιούχου δικαστικού. Η ΑΡΚΑΝΤΙΝΑ, η αδελφή του, μια καταξιωμένη και δημοφιλής ηθοποιός του θεάτρου, συνδέεται με τον ΤΡΙΓΚΟΡΙΝ, έναν επιτυχημένο συγγραφέα. Ο ΤΡΙΕΠΛΕΒ, ο γιος της Αρκάντινα, αναζητά, κάτω από την “σκιά” της μητέρας του, νέους τρόπους έκφρασης στην ποίηση και στο θέατρο. Παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο στους ανθρώπους που βρίσκονται σαν επισκέπτες στο κτήμα έχοντας ως πρωταγωνίστρια τη ΝΙΝΑ με την οποία είναι ερωτευμένος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, ΕΔΩ 



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35