Αν σας τρόμαξε το "Ντάμερ", βρείτε ακόμα 6 σειρές στο Netflix με αληθινές ιστορίες και serial killers

Αν σας τρόμαξε το "Ντάμερ", βρείτε ακόμα 6 σειρές στο Netflix με αληθινές ιστορίες και serial killers

H σειρά «Τέρας: Η Ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ» σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως και παραμένει στην κορυφή του Netflix.

H δραματοποιημένη σειρά "Τέρας: Η Ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ" στο Netflix είναι μία γροθιά στο στομάχι, ακόμα και αν η αληθινή της ιστορία και γεγονότα είναι γνωστά σε πολλούς από εμάς, μέσα από βιβλία, άρθρα και ντοκιμαντέρ.

Το "Τέρας" πραγματεύεται τη ζωή και τους φόνους του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου Τζέφρι Ντάμερ, που έδρασε στο κρύο Μιλγουόκι των ΗΠΑ μεταξύ 1978 με 1991, αφήνοντας πίσω του πόνο και 17 αθώα θύματα.

Συγκλονιστικός ο ηθοποιός Έβαν Πίτερς που ενσαρκώνει στον Ντάμερ, δηλώνει ότι είναι "το πιο δύσκολο πράγματα που έχει κάνει μέχρι τώρα", να μπει στο "πετσί" και μυαλό του δολοφόνου.

Το "Τέρας: Η Ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ" βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο νούμερο 1 των προτιμήσεων των συνδρομητών του Netflix, όπως και στην Ελλάδα, σπάζοντας κάθε νέο ρεκόρ τηλεθέασης και ώρες προβολών παγκοσμίως, "ακουμπώντας" ακόμα και το "Stranger Things".

Αν σας άρεσε η σειρά, όπως και το ντοκιμαντέρ "Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ" που μόλις άρχισε να προβάλλεται και όπου ακούμε τον ίδιο τον Ντάμερ να μιλάει για τους φόνους του, σας προτείνουμε άλλες 6 σειρές με serial killers για να καταδυθείτε σε έναν σκοτεινό τηλεοπτικό κόσμο, που φέρνει ανατριχίλες στη σκέψη ότι όλα αυτά είναι πραγματικά γεγονότα και αληθινές ιστορίες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35