Πρεμιέρα της ταινίας ντοκιμαντέρ «Αναβιωτές 2021 - 200 χρόνια μετά»

Πρεμιέρα της ταινίας ντοκιμαντέρ «Αναβιωτές 2021 - 200 χρόνια μετά»

Η εταιρία παραγωγής EL production σας προκαλεί στην  παρουσίαση της νέας ταινίας  «Αναβιωτές 2021», που είναι δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους με θέμα τους συλλόγους αναβιωτών της ιστορικής μνήμης των Ελληνικών αγώνων του 1821 με αυθεντικές φορεσιές, αληθινά όπλα και αντικείμενα της εποχής.

Η παρουσίαση θα γίνει σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από πολιτιστικούς συλλόγους αναβιωτών από Κρήτη, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα φορούν αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές της εποχής. Οι μουσικοί που θα είναι στην εκδήλωση θα χρησιμοποιήσουν μουσικά όργανα του 1821, υπό την επίβλεψη του κ. Δημήτρη Σταθακόπουλου (μουσικός βυζαντινής μουσικής, διδάκτωρ Παντείου πανεπιστημίου, Οθωμανολόγος, Τουρκολόγος, δικηγόρος Αρείου πάγου…)

Θα παρουσιαστούν επί σκηνής φορεσιές του 1821 με πλήρη οπλισμό.

Στην εκδήλωση θα παραστούν παράγοντες της εκκλησίας, της πολιτικής και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα προβληθεί το  δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ  μεγάλου μήκους «Αναβιωτές 2021 - 200 χρόνια μετά».

Ημερομηνία και ώρα εκδήλωσης: Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ώρα 7μ.μ.

Χώρος εκδήλωσης: Κινηματοθέατρο «Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ρένα Βλαχοπούλου»

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 40 και Μυριοφύτου 55 Αιγάλεω Τ.Κ.12242 - Δίπλα στο μετρό Εσταυρωμένου.Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35