Πρεμιέρα για το ελληνικό αστυνομικό θρίλερ «Saison Morte» που έρχεται να κατακτήσει το κοινό

Πρεμιέρα για το ελληνικό αστυνομικό θρίλερ «Saison Morte» που έρχεται να κατακτήσει το κοινό

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας 4/5-10/5

Προεκλογική περίοδος και ένας Μάιος που δεν έχει φορέσει ακόμη τα καλοκαιρινά του αποτελούν την ιδανική συνθήκη για τις τελευταίες επισκέψεις του κοινού στα χειμερινά σινεμά. Η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά είναι άκρως ενδιαφέρουσα αφού θα μας συστήσει το πολύ καλό ελληνικό αστυνομικό θρίλερ «Saison Morte», το σύγχρονο δράμα «Η Βαλέρια Παντρεύεται» και το ντοκιμαντέρ για την πρωτοπόρο Ελληνίδα σκηνοθέτρια Αντουανέττα Αγγελίδη «Έμμονες Ώρες στον Τόπο της Πραγματικότητας».

Οι πρεμιέρες συμπληρώνονται από επίσης ενδιαφέρουσες για το είδος τους ταινίες, τους «Φύλακες του Γαλαξία 3» και το animation «Απλώς Υπέροχη». Τέλος, στο πολιτικό κλίμα που διάγουμε η το «Ταξίδι στα Κύθηρα», αυτό το αριστούργημα του Θόδωρου Αγγελόπουλου μα ξαναθέτει διαχρονικά ιδεολογικά και ιστορικά ερωτήματα που καλό θα είναι να μην τα ξεχνάμε όταν σκεφτόμαστε την ψήφο μας.

Saison Morte του Θανάση Τότσικα

Όταν ξεκινά μια σειρά από άγριες δολοφονίες, ξετυλίγεται μια ιστορία, που ο Χρήστος είναι ο μόνος που μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη. Ξεκινάει να αφηγείται σε δύο αστυνομικούς μια ιστορία στην οποία κανείς δεν είναι αυτός που φαίνεται να είναι και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις, μέχρι την τελική ανατροπή. To σενάριο διαδραματίζεται στη Μήλο.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον σκηνοθετικό ντεμπούτο του Θανάση Τότσικα.

Παραγωγή: Ελλάδα, 2021.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορέστης Τζιόβας, Τόνια Σωτηροπούλου, Τζένη Θεωνά, Θανάσης Ταταυλάλης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Μάνος Βακούσης, Όλγα Δαμάνη.

Διάρκεια: 97 λεπτά

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ



Εγγραφή στο Newsletter μας

Please enable the javascript to submit this form

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35